Ο αγώνας της χρονιάς

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα παίζει σήμερα ολόκληρη την χρονιά, σε έναν αγώνα που καλείται να βγάλει όλα τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα  προκειμένου να σπάσει την έδρα του  Κεραυνού.Το άγχος, η νευρικότητα και το βάρος του φαβορί έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να χάσει ο ΑΠΟΕΛ το πρώτο ματς στο Λευκόθεο και ταυτόχρονα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο για την υπόλοιπα σειρά των αγώνων με τους Στροβολιώτες. Το τελευταίο ματς στο Λευκόθεο, είδαμε για πρώτη φορα την ομάδα να βγάζει τον πραγματικό τσαμπουκά της και να κυριαρχεί κατά κράτος της ομάδας του Τρισόκκα. Αυτά επηρέασαν τους καλαθοσφαιριστές στον τελικό του κυπέλλου και στο πρώτο ματς με τον Κεραυνό αποτελούν παρελθόν. Η ομάδα μας έχει απορροφήσει όλο το άγχος, έχει ηρεμίσει αγωνιστικά και έχει καταλάβει ότι μόνο με το πάθος,  αυτοσυγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση μπορούμε να κερδίσουμε. Το δεύτερο ματς στον Κεραυνό ήταν μια τρανή απόδειξη για τους καλαθοσφαιριστές μας ότι με προσπάθεια θα μπορούσαμε να πέρναμε το ροζ φύλλο.

Για πρώτη φορά στον τελευταίο αγώνα στο Λευκόθεο είδαμε να κάνει την διαφορά ο Αντρέας Γλυνιαδάκης.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα έχει μάθει πώς να τροφοδοτεί  τον Ελλαδίτη σέντερ ο οποίος δείχνει να έχει μάθει τον τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ. Η ενσωμάτωση του Γλυνιαδάκη στην ομάδα μπορεί να έγινε με σχετική καθυστέρηση, όμως ο ρόλος του στον σημερινό αγώνα είναι καταλυτικός.

Ένας άλλος καλαθοσφαιριστής μας που η παρουσία του είναι ορόσημο είναι ο Kremens, ο οποίος στην σειρά των πλέϊ όφ μοιάζει να έχει δευτερεύων ρόλο. Τα 3 καθοριστικά του τρίποντα στον τελευταίο αγώνα μας δίνουν αισιοδοξία ότι και αυτός σήμερα θα βγει μπροστά και θα πάρει την ομάδα στους ώμους του.  Ο Kremens έχει το τσαγανό για αγώνες φωτιά όπως τον σημερινό και θα είναι κλειδί αν μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το κρύο αίμα με το οποίο σουτάρει αλλά και την τεράστια του συνεισφορά στα ριμπάουντ.

Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα δίνει την μαχή της χρονιάς. Μπορεί οι ξένοι που αγωνίζονται στην ομάδα να μην έχουν ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις όμως η κουλτούρα και μόνο της ομάδας μας μπορεί να τους δώσει την δύναμη που απαιτείται για να βγουν νικητές.  Αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!