Ο αγώνας της χρονιάς

Σήμερα είναι η μέρα. Επιτέλους! Μετά από αρκετούς μήνες ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει μία ομάδα που έχει (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) τους ίδιους στόχους μαζί του. Μετά και τις απώλειες των 2 βαθμών με την Δόξα ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά μια σειρά από δύσκολες αναμετρήσεις έχοντα για αρχή την εξόρμηση στο Τσίρειο. Η μέχρι στιγμής απόδοση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα δεν είναι η αναμενόμενη πάντοτε με βάση την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει. Ο κόσμος αναμένει κάθε βδομάδα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να μεταμορφωθεί και να παρουσιάσει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο, αυτό που μας έδειξε ότι μπορεί να αποδώσει στους αγώνες του Τσαμπιονς Λιγκ.

Το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι μια ιδανική ευκαιρία για την ομάδα μας να αλλάξει ταχύτητα. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί αυξάνουν και πάλι την διαφορά αλλά ταυτόχρονα στέλλουν και το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ φέτος είναι φτιαγμένος από γερό κράμα. Για πρώτη φορά η ψυχολογία του ντέρμπι κυριαρχεί ανάμεσα σε οπαδούς και ελπίζουμε το ίδιο να ισχύει και στα αποδυτήρια.

Αν αληθεύει ότι η μεγάλοι παίχτες είναι φτιαγμένοι για τα μεγάλα παιχνίδια τότε η ώρα είναι τώρα. Κάθε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που θα αγωνιστεί απόψε απέναντι στον Απόλλωνα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί να πάρει το βάρος επάνω του. Η ομάδα και ως σύνολο οφείλει να προσεγγίσει τον αγώνα μέσα στο γήπεδο με την σοβαρότητα που απαιτείται..

Οι τραυματισμοί, η πιθανότητα ανατροπής της πρωτιάς, η ευκαιρία εξιλέωσης από το στραπάτσο της Δόξας αποτελούν τα ιδανικά κίνητρα για τους παίκτες και τον Δώνη. Η σωστή τακτική και αξιολόγηση του έμψυχου υλικού που υπάρχει στην διάθεση του προπονητή μας αποτελούν άλλους δύο παράγοντες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να φύγουμε νικητές.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι φτιαγμένος για τα ντέρμπι και μετά από καιρό βρίσκεται λίγες ώρες μακριά από το ένα εκ των πολλών που θα ακολουθήσουν μέχρι την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δύναμη, πάθος και καθαρό μυαλό για να αποδείξουμε τους εαυτούς μας. Αν το πράξουμε αυτό τότε το τρίποντο θα ταξιδέψει μαζί μας πίσω στην Λευκωσία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!