Ο αγώνας της χρονιάς

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει απόψε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο αγώνας με την αντιπαθητική για πολλούς λόγους Έθα θα κρίνει ουσιαστικά την τελική κατάταξη αφού με νίκη εξασφαλίζουμε την πρώτη θέση και τα γνωστά οφέλη που συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν το πλεονέκτημα έδρας στα play offs καθορίζει και τον πρωταθλητή και είναι για αυτό που η ομάδα μας πρέπει να κάνει τη δική της υπέρβαση απόψε. Πρόκειται για υπέρβαση γιατί η συνοικιακή ομάδα της Έγκωμης κατάφερε τόσο αγωνιστικά όσο και παρασκηνιακά να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο. Η αδιαφορία όλων μας για οτιδήποτε εκτός του ποδοσφαίρου έδωσε τη δυνατότητα σε συγκεκριμένα άτομα να ελέγξουν το παρασκήνιο με τρόπο που η Έθα να καταφέρνει να παίρνει χορηγίες και σφυρίγματα που δε δικαιολογούνται.

Το διαιτητικό τρίο στο σημερινό αγώνα θα αποτελείται από τους Πέτρο Χριστοφίδη, Σάκη Κωνσταντινίδη και Μιχάλη Στυλιανού. Οι δύο πρώτοι πρωταγωνίστησαν στη σφαγή της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό και πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν θα ανεχτούμε ξανά μεροληπτική αντιμετώπιση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάμε γήπεδο! Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Στα αγωνιστικά η ομάδα δηλώνει παρών και οι παίχτες πρέπει να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση. Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του και καλείται να κερδίσει το παιχνίδι του πάγκου περιορίζοντας τα όποια λάθη του στο μικρότερο δυνατό βαθμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!