Ο Αντωνίου σηκώνει το βάρος στα δύσκολα

Από τη στιγμή που κρίθηκε σκόπιμο να περιοριστούν στο ελάχιστο οι τοποθετήσεις Χατζηλιασή (μόνο γραπτές πλέον) το επικοινωνιακό βάρος έπεσε στον Τάκη Αντώνιου. Μέσα σε αυτά πλαίσια βλέπουμε το τελευταίο δίμηνο να πληθαίνουν οι τοποθετήσεις από πλευράς Αντωνίου, ο οποίος επιχειρεί να μεταφέρει την επίσημη γραμμή του ΑΠΟΕΛ στα μέσα ενημέρωσης. Διαθέτοντας την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλει και τι πρέπει να ακούσουν τόσο οι οπαδοί μας όσο και οι άλλοι, οι παρεμβάσεις του κρίνονται ως καταλυτικές. Στην τελευταία του (χτες στο Ράδιο Πρώτο) επιχείρησε να χαμηλώσει του τόνους όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας και δεν δίστασε να πει ότι δεν ικανοποιεί η ισοπαλία αφού η πίεση δεν ήταν αρκετή για να φτάσουμε στη νίκη.

 

Ο Αντωνίου δεν δίστασε να σχολίασε τις επιλογές Γιοβάνοβιτς γνωρίζοντας ότι αυτές συζητούνται έντονα ανάμεσα στον κόσμο. Τις έκρινε μάλιστα πετυχημένες λέγοντας πως μέσα από αυτές η ομάδα κατάφερε να περιορίσει την Ανόρθωση και πως δεν ήρθε το γκολ για την πλευρά μας λόγω ατυχίας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις Αντωνίου:

 

 Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι: «Σίγουρα  δεν μας ικανοποιεί. Είχαμε μια καλή ευκαιρία να αυξήσουμε την διαφορά. Δυστυχώς και παρά την προσπάθεια των παικτών μας,  δεν το καταφέραμε. Μπορεί να μην απειληθήκαμε απο στην Ανόρθωση , όμως η πίεση μας δεν ήταν αρκετή για να φτάσουμε στην νίκη.Δεν μας ικανοποιεί που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε , ειδικά μετά την πίεση που κάναμε. Όμως η προσπάθεια συνεχίζεται.  Κανένας δεν θεωρούσε πριν τρεις μήνες ότι η ομάδα μας μπορούσε  να διεκδικήσει αυτό το πρωτάθλημα. Με εκείνες τις οκτώ συνεχόμενες νίκες η ομάδα μας,  άλλαξε τα δεδομένα. Εκεί δεν θα βρισκόμασταν ποτέ, αν δεν κάναμε το αλάνθαστο σερί μας . Με  το πάθος  και τον ενθουσιασμό των παικτών μας. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας.»Για τις αλλαγές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:«Δεν υπάρχει παίκτης που να βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ,  που δεν είναι ικανός. Μετά τον κακό  αγώνα της ομάδας μας, με  την Ομόνοια ο προπονητής μας  προχώρησε σε δραστικές αλλαγές. Οι προπονητές είναι εκεί για να τολμούν και να προχωρούν σε κινήσεις . Πιστεύω  ότι βγήκαν οι κινήσεις του προπονητής μας  αφού καταφέραμε  να περιορίσουμε την Ανόρθωση και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και ένα γκολ.»Για τις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛΚαταρχάς. Εμείς στην ομάδα μας έχουμε μια νοοτροπία που σπάνια διαμαρτυρόμαστε. Στον προηγούμενο αγώνα με την Ομόνοια είχαμε  πέναλτι όμως δεν κάναμε  αναφορά και εξετάσαμε την απόδοση της ομάδας που δεν  ήταν  και η καλύτερη. Με την ΑΕΛ που χάσαμε την πρόκριση είχαμε πέναλτι στον τελευταίο λεπτό όμως δεν κάναμε επίσης αναφορά . Η  νοοτροπία μας είναι αυτή και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Για αυτό δεχόμαστε κριτική από τον κόσμο μας. Ούτε και χθες θα μιλούσαμε για την διαιτησία,  για να μην χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας . Το κάναμε χθες  όταν πληροφορηθήκαμε ότι έκαναν παράπονα οι αντίπαλοι μας. Για μας όλα αυτά  θεωρούνται λήξαν . Το  θέμα για μας τερματίζεται εδώ και η προσοχή μας είναι στον αγώνα με την ΑΕΚ.Το να βγαίνουμε συνέχεια και να  διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία,  δεν είναι στην κουλτούρα μας. Για αυτό προσπαθούμε να το αντιμετωπίζουμε με διαφορετικό τρόπο. Με κριτική και την αυτοκριτική. Είναι από τους βασικούς λόγους που έχουμε  επιτυχίες  διότι δεν προσπαθούμε  να βρούμε εξιλαστήρια θύμα ή αποδιοπομπαίους τράγους.  . Είναι κάτι που δεν το θέλει η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛίστα.»Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:Κάθε αγώνας είναι κρίσιμος. Επομένως όλα είναι ανοιχτά για το  πρωτάθλημα. Για αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει η θέληση και η διάθεση για αυξήσουμε τις πιθανότητες για να φτάσουμε στον στόχο μας»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!