Ο ΑΠΟΕΛ γίνεται social

Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπουμε την εταιρεία ΑΠΟΕΛ να κάνει έστω και καθυστερημένα τα απαιτούμενα βήματα και στον τομέα της επικοινωνίας και πιο συγκεκριμένα την παρουσία της ομάδας μας στα social media. Για να είμαστε σωστοί η αρχή έγινε με το σωματείο όπου ο οραματιστής Ποταμίτης δημιούργησε το προφίλ του ΑΠΟΕΛ στο facebook και στη συνέχει στο twitter. Η εταιρεία λοιπόν ακολουθεί και την περασμένη εβδομάδα έκανε την αρχή με το προφίλ της στο twitter (@apoelfcofficial). Το timing δεν μπορούσε να ήταν καλύτερο αφού συνέπεσε και με την αναχώρηση της ομάδας στο εξωτερικό έτσι ο Χατζηλιάσης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει εύκολα και άμεσα για όλα όσα συμβαίνουν στο Ομπερτραουν μέσω twitter ενώ καθημερινά υπάρχουν και σχετικά δελτία τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα.

Πέραν της παρουσίας στο twitter προγραμματίζεται άμεσα και η λειτουργία του αντίστοιχου προφίλ στο facebook όσο και στο youtube με τους υπεύθυνους να υπόσχονται αποκλειστικό περιεχόμενο και έγκαιρη ενημέρωση.

Τέλος είναι με ικανοποίηση που βλέπουμε να άρχισαν σιγά σιγά να υλοποιούνται κάποιες εύκολες εισηγήσεις που είχαν τεθεί και από την KPMG στην περίφημη έκθεση της. Παρόλο που δεν το είχαμε αναφέρει στη σχετική μας είδηση ο ελεγκτικός οίκος προέτρεψε την εταιρεία ΑΠΟΕΛ να έχει παρουσία στα social media, εξηγώντας και τους λόγους που κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!