Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο Παράδεισος

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε και πάλι το θαύμα του και δικαιωματικά τα μικρόφωνα και οι κάμερες έπεσαν πάνω του μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Σέρβος αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε «Πιστεύω ότι αυτό που ζούμε εδώ είναι ο Παράδεισος. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κόλαση. Η ισοφάριση δεν μας απογοήτευσε, αλλά η εξέλιξη της αναμέτρησης μας έδωσε την ευκαιρία, για μία-δύο ακόμη κόντρα επιθέσεις. Η νίκη ήταν δίκαιη. Τα παιδιά την άξιζαν με την προσπάθεια που έκαναν από την αρχή και σε ολόκληρο τον αγώνα. Στην Πορτογαλία είπατε θέλετε μια νίκη κόντρα στην Πόρτο. Τώρα που την πετύχατε ποιος είναι ο επόμενος στόχος;Καταρχήν δεν ήταν η ευχή μου, αλλά είχα πει ότι για να κερδίσουμε κάτι περισσότερο θα πρέπει να κερδίσουμε ένα από τα δύο παιχνίδια. Αυτό που μας δίνει η νίκη είναι σίγουρα συμμετοχή στην Ευρώπη και την Άνοιξη, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μου. Αυτό που θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια είναι να μείνουμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Άρα σίγουρα αν θα έχω κάποια επιθυμία είναι να έχουμε την ίδια αφοσίωση και την ίδια προσπάθεια μέχρι το τέλος των ομίλων. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς, αλλά η ευχή μου να είναι όπως τα άλλα τέσσερα παιχνίδια.

Αν αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Καλή ερώτηση, όμως πιστεύω ότι είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της ομάδας μου και γιατί πετύχαμε νίκη με ένα αντίπαλο που εγώ σαν προπονητής την θαυμάζω πάρα πολύ. Φυσικά, επειδή αυτή η νίκη σηματοδοτεί το ότι ο ΑΠΟΕΛ θα εκπροσωπεί το κυπριακό ποδόσφαιρο και τη νέα χρονιά.

Φοβηθήκατε ότι αυτή η προσπάθεια θα χανόταν;Δεν ήξερα αν θα κερδίσαμε μετά την ισοφάριση, γιατί υπήρχε πολύ λίγος χρόνος. Όμως όταν παίζεις με ομάδες που είναι στο επίπεδο της Πόρτο μπορείς να προκριθείς ανά πάσα στιγμή. Θα υπήρχε μια απογοήτευση επειδή είχαμε το σκορ μέχρι το 88΄. Αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι φυσιολογικά και θα μπορούσα να το δεχτώ έτσι.

Μπορεί ακόμη περισσότερα η ομάδα;Τι είναι κείνο που μας διακρίνει σαν ομάδα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε με ποιους αντιπάλους έχουμε να κάνουμε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό , έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και μπαίνουμε στο γήπεδο για αν δείξουμε Αυτό περιλαμβάνει ένα ρίσκο, όμως σε εμάς ευτυχώς ο τρόπος σκέψης μας φέρνει θετικά αποτελέσματα. Και το ποιο βασικό. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να υπερβάλλουν τον εαυτό τους σε κάθε παιχνίδι.

Χαραλαμπίδης:«Ζούμε ιστορικές στιγμές, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μας ενδιαφέρει να προκριθούμε στην επόμενη φάση, δεν διστάζουμε να το πούμε. Εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το χαρήκαμε όπως τελείωσε. Εξαιρετικός ο κόσμος, μας βοήθησε πάρα πολύ. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι εντός έδρας γυρίζει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και εκτός έδρας παίρνει ισοπαλίες. Πιστεύω ότι όλη η Ευρώπη μιλά για τον ΑΠΟΕΛ».

Μαντούκα:«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ το Θεό που μου χάρισε αυτό το συναίσθημα. Είναι απίστευτο πραγματικά αυτό που ζούμε σήμερα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή. Είναι φανταστική ομάδα το ΑΠΟΕΛ, βλέπετε πως τραγουδά ο κόσμος γι’ αυτη την ομάδα».

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!