Ο ΑΠΟΕΛ και τα νέα δεδομένα του Champions League

Η είδηση ότι από τo 2013-14 η Κύπρος θα εκπροσωπείται με δύο ομάδες στο Champions League έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλες τις ομάδες αφού το όνειρο για συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους θα είναι εφικτό (θεωρητικά) τουλάχιστον για δυο. H εξαιρετική παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League τα τελευταία χρόνια και σε δεύτερη μοίρα η αντίστοιχη πορεία της Ανόρθωσης, έφεραν την Κύπρο στην πλεονεκτική θέση για μια τουλάχιστον χρονιά. Το παράθυρο συμμετοχής δυο ομάδων άνοιξε αλλά ενδέχεται να κλείσει άμεσα αφού αν δεν υπάρξει ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών από την επόμενη κιόλας χρονιά θα επιστρέψουμε στα σημερινά δεδομένα της μονής εκπροσώπησης.

Θεωρητικά η εξέλιξη αυτή ευνοεί και τη δική μας ομάδα αλλά στην περίπτωση μας η συμμετοχή στα προκριματικά του CL ως δευτεραθλητές είναι το χειρότερο σενάριο. Θυμίζουμε ότι σε τέτοια περίπτωση η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γκρουπ  των μη πρωταθλητών.

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να επικεντρωθούμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι η διπλή συμμετοχή το 2013-14 θα είναι επιπλέον κίνητρο για όλους αλλά έχουμε καιρό για αυτό.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!