Ο ΑΠΟΕΛ κράτα το κλειδί

Ο Πασιένσια μίλησε στην σημερινή δημοσιογραφική για το πώς προσεγγίζει τον αυριανό αγώνα και μέσα από τις δηλώσεις του επιχείρησε να περάσει το μήνυμα ότι τα πάντα εξαρτώνται από την ομάδα μας. Ο προπονητής μας έκανε αναφορά στον πρώτο αγώνα και παράλληλε τόνισε την ανάγκη να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθουμε πως κάναμε τα πάντα στο πρώτο ματς. Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αύριο. Στο πρώτο παιχνίδι η Βαρντάρ έπαιξε πολύ αμυντικά και τώρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι γιατί το 0-0 δεν ικανοποιεί καμία ομάδα. Γνωρίζουμε ότι σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι τα γκολ μετράνε και ειδικά για εμάς που παίζουμε εκτός έδρας και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Για το αν περιμένει από την Βαρντάρ να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της…

«Δεν ξέρω αν η Βαρντάρ θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Κλειδί θα είναι η αποτελεσματικότητα του ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι αν παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι αλλά αυτή την φορά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί θα πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Για τον Καρλάο…

«Θα παίξουν αυτοί που είναι σε καλύτερη κατάσταση και 100% έτοιμοι.

Για την πίεση που θα νιώσουν οι ποδοσφαιριστές λόγω του κόσμου στις εξέδρες…

«Οι παίκτες που θα παίξουν σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!