Ο ΑΠΟΕΛ κρατά το κλειδί

Τα δεδομένα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς θέλαμε και προ εβδομάδων όταν ακόμα η ομάδα μας βρισκόταν στα προημιτελικά με την Ανόρθωση αλλά και στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Τότε ο ΑΠΟΕΛ είχε ανάγκη να προχωρήσει στο θεσμό του κυπέλλου και ιδανικά να συμβεί το ίδιο και με την Αελ έτσι ώστε οι υπόλοιπες ομάδες να μην παρουσιάζονται επιλεκτικά αδιάφορες στο πρωτάθλημα. Πλέον ο ΑΠΟΕΛ και η Αελ είναι στον τελικό με την ομάδα της Λεμεσού να πρέπει να κατακτήσει το κύπελλο για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Europa League. Σε περίπτωση τώρα που η ομάδα μας κατακτήσει το νταμπλ θα είναι η τέταρτη ομάδα στο πρωτάθλημα που θα εξασφαλίσει θέση στο Europa League.

Τα βαθμολογικά δεδομένα μέχρι στιγμής είναι τέτοια που τρεις ομάδες ανεβοκατεβαίνουν μεταξύ 3ης και 5ης θέσης και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιηχθούν τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες και πως θα προσαρμοστούν με βάση και τη δική μας πορεία.

Το σίγουρο είναι ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει τους δικούς του αγώνες και ίσως κάποια άλλα αποτελέσματα να διευκολύνουν τον μεγάλο στόχο του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!