Ο ΑΠΟΕΛ του Ιβάν ποτέ δεν επικαλείται απουσίες

Όσο πλησιάζει ο αγώνας της Κυριακής, εντείνονται οι συζητήσεις και οι προβλέψεις για το αν θα μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ξεπεράσει ανώδυνα και την ΑΕΚ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που παραδοσιακά μας δυσκολεύει αλλά πάντα βρίσκουμε τρόπο να τον νικούμε. Πριν από 2 χρόνια έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι όταν η ομάδα της Λάρνακας διεκδικούσε θέση στην πρώτη 4άδα και τη νικήσαμε με το γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι. Την Κυριακή ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα βρεθεί πάλι η συνταγή της επιτυχίας. Η απώλεια του Ατόρνο είναι σημαντική και γίνεται πιο μεγάλη όταν ξέρουμε τις αδυναμίες των άλλων επιθετικών που διαθέτουμε αλλά θυμίζουμε  ότι με τον Ιβάν στον πάγκο, σπάνια προκύπτει η δικαιολογία των απουσιών. Έτσι περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσει και αυτό το πρόβλημα ο προπονητής μας στη συνάντηση του με τα Μ.Μ.Ε και ο ίδιος θα έχει μάλλον καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του πρώτου μας σκόρερ.

Τα σενάρια για την 11άδα

Το κενό του Ατόρνο, προβλέπεται να το καλύψει ο Μάριο Μπούντιμιρ. Υπάρχει διαφορά στο στυλ παιχνιδιού των δύο με τον Κροάτη να είναι βαρύς και να μην βλέπει δίχτυα αλλά ελπίζουμε αν τελικά προτιμηθεί να βοηθήσει όσο καλύτερα γίνεται. Ο Ιβάν θα θελήσει να καλύψει το κενό της ταχύτητας του Άλντο με την παρουσία στην 11άδα του Στάθη. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι από τον Αλωνεύτη που έκανε τα πάντα σχεδόν με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά έμεινε στα ρηχά με Αγία Νάπα και Εθνικό. Ο Μαντούκα  θα είναι ξανά στην 11άδα και είναι καιρός για το Βραζιλιάνο να σηκώσει την ομάδα σε ένα μεγάλο παιχνίδι, κάτι που έκανε πολλές φορές στο παρελθόν.

Υπάρχει και η επιλογή Μπενασούρ για να γίνουμε πιο επιθετικοί από τον άξονα αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο να μείνει εκτός ο Τζιώλης. Ένα σενάριο θέλει τον Αλέξανδρο δίδυμο με το Νούνο στη μεσαία γραμμή και τον Πίντο στον πάγκο. Ο Γιοβάνοβιτς ζυγίζει όλα τα δεδομένα και θα κάνει ότι πιστεύει καλύτερο, ξέροντας ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πάει χωρίς απώλειες με την ΑΕΛ στο Τσίρειο για να έχει το πάνω χέρι και στο άλλο παιχνίδι.

10 χιλιάδες κόσμος στο ΓΣΠ

Πάει καιρός από τότε που έχουμε να μαζευτούμε όλοι στο ΓΣΠ. Η τελευταία φορά ήταν με τον Απόλλωνα πριν από δύο περίπου μήνες και θυμίζουμε ότι ήταν πάλι Κυριακή και πάλι στις 6 το απόγευμα. Περίπου 10 χιλιάδες τότε, και ελπίζουμε να επαναληφθεί αυτό με την ΑΕΚ για να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές μας, πόσο κοντά τους είμαστε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!