Ο ΑΠΟΕΛ υστέρησε!

Οι δηλώσεις των παικτών και κυρίως αυτές του Μαντούκα αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του αγώνα αφού ο ΑΠΟΕΛ υστέρησε σε έναν αγώνα που έπρεπε να γίνει η υπέρβαση για να έχουμε κέρδος απέναντι σε μια τεράστια ομάδα. Παρόλα αυτά η πίστη ότι μπορούμε να έχουμε στη συνέχει βαθμολογικό κέρδος εξακολουθεί να είναι στο μυαλό όλων. Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών:

 

Μαντούκα:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν ήταν όπως το προηγούμενο, αφού κάναμε λάθη. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ που τελικά έκανε τη διαφορά. Δεν κάναμε, αυτά που περιμέναμε. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Νιώθω λίγο δυσαρεστημένος επειδή κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη, αβίαστα και είχαμε μόνο μια ευκαιρία» ανέφερε αρχικά, ενώ για τη συνέχεια τόνισε:. «Πρώτα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Γιατί όχι να μην κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα ή τρεις βαθμούς».

Τζιμπούρ:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι θα μας πίεζαν από την αρχή. Το γρήγορο γκολ άλλαξε την τακτική με την οποία προετοιμαστήκαμε. Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι στο τέλος όμως δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο διεκδικητικοί, αφού δεν θα άλλαζε κάτι αν δεχόμαστε και δεύτερο και τρίτο γκολ, όταν θα ανοίγαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με στόχο την τρίτη θέση».

Σιέρινταν:

«Ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν διαφορετικό σε σχέση με αυτό στο ΓΣΠ. Χάσαμε ξανά και το αποτέλεσμα ήταν κακό. Παίξαμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως και πάλι δεν ήμασταν ουσιαστικοί. Θα δούμε τα επόμενο δύο παιχνίδια για να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!