Ο ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο…

Δεν θα ξεχάσω ένα απόγευμα άνοιξης, όταν ο Πρόδρομος Πετρίδης και η παρέα του κατέθεταν την υποψηφιότητα τους για ανάληψη της διοικησης τηε εταιρειας. Δεν θα ξεχασω τον ενθουσιασμο για την γεματο ελπιδες εξελιξη μετα από μια πετρινη πενταετια.

Ο Πετριδης ανελαβε, οι επιτυχιες ηρθαν αμεσα, ο ΑΠΟΕΛ δυνάμωνε , καθιερωθηκε, κτιστηκε, ξανακτιστηκε χωρις να γκρεμιστει ποτε ομως και τελικα φτασαμε στην απολυτη καταξιωση των 5 συμμετοχων σε ομιλους, την παρουσια στους 8 και τα δυο συνεχομενα double.

Φτυσαμε αιμα κυριολεκτικα, ο καθε ενας με τη θεση και το χαρακτηρα του για να νοιωθουμε ολοι τη σημερινη απολυτη περηφανεια. Δεν υπαρχει ονειρο που να μην το ζησαμε, χαρα που να μην την πηραμε.

Και φτανουμε στο σημερα. Ανατρέχοντας 15 χρονια πισω αλλά και ατενιζοντας το αυριο ολοι νοιωθουμε πως κατι περιοριζει αυτην την ομαδα, πως κατι την εμποδιζει απο το να πεταξει ψηλα , τοσο που οι υπολοιποι να τη βλεπουν με τηλεσκοπιο.

Μετα απ´ολα αυτα που ζησαμε δεν ειναι παραλογο να λες οτι εχει κατι μηνες , ισως και 1-2 χρονια να δουμε την ομαδα να παιζει μπαλα. Δεν ειναι παραλογο να χανεις τον υπνο σου, αν και εισαι στο κατωφλι και παλι των ομιλων του CL, οταν βλεπεις θεαμα όπως αυτό στο super cup. Δεν ειναι ακομα παραλογο να γκρινιαζεις για τις στολες.

Αν ειναι να προσφερει κατι ο Μαντουκα δεν ειναι 1-2 ποιοτικοι παικτες που λείπουν από την ομαδα. Παίκτες καλους είδαμε να φερνουν όλες οι διοικήσεις, όλοι οι προπονητές.

Ειναι ενα πλανο , ενα σχεδιο σταθερο που θα μετατρεψει τον ΑΠΟΕΛ των επομενων χρονων ομαδα που θα ειναι και θα φαινεται στα ματια ολων ως ο πιο πετυχημενος συλλογος των τελευταιων δεκαετιων.

Η ομαδα δειχνει να μην ξερει πως να διαχειριστει τις επιτυχιες, τα λεφτα, την καταξίωση. Ενεργουμε όπως ακριβως πριν 14 χρονια στο κομματι του αγωνιστικου σχεδιασμου.

Δινουμε πιστωση για φετος. Ολα εγιναν τοσο ξαφνικα. Προσδοκουμε ομως και αξιωνουμε οραμα και σχεδιο για τον ΑΠΟΕΛ που ολοι θελουμε, για τον ΑΠΟΕΛ του άλλου επιπέδου!!!

Λούης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!