Ο αριστερός πονοκέφαλος

Μια από τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει ο Φινκ όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας είναι και ο παίκτης που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ίσως να πρόκειται για την πιο δύσκολη επιλογή αφού έχει σημαντικές προεκτάσεις και στην προσπάθεια που θα γίνει να φύγουμε νικητές από το Τσίρειο κάτι που προϋποθέτει σωστή λειτουργία από τα άκρα. Ο Απόλλων έχει τις δικές του αμυντικές αδυναμίες και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να τις εντοπίσει και να τις εκμεταλλευτεί. Οι Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης και Εφραίμ είναι οι επιλογές του Φινκ και όπως φάνηκε και σε προηγούμενους αγώνες ο προπονητής μας δείχνει να προτιμά τον πρώτο. Η ανάγκη για να έχουμε την απαιτούμενη ταχύτητα και δημιουργικές επιλογές από το αριστερό άκρο κάνει τους Αλωνεύτη και Εφραίμ ιδανικές επιλογές οπότε η απόφαση είναι σημαντική ως προς το αγωνιστικό στυλ και τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μας.

Από την άλλη ο Αλεξάνδρου θεωρείται ως επιλογή που μπορεί να δώσει καλές λύσεις και όταν η ομάδα αμύνεται ενώ παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον αγώνα με την Ομόνοια κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ.

Το δεδομένο είναι ότι υπάρχουν επιλογές και το ζητούμενο είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή από τον προπονητή έτσι ώστε να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ βελτιωμένο σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!