Ο ασθενής θέλει το χρόνο του.

Η άποψη ότι η αλλαγή τεχνική ηγεσίας δεν μπορεί ως δια μαγείας να φέρει λύσεις στις παθογένειες του ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνεται. Τόσο ο αγώνας με την Αελ όσο και αυτός με τον Ολυμπιακός έκαναν ξεκάθαρο ότι η ομάδα μας ταλανίζεται από διάφορων ειδών ασθένειες, οι οποίες θέλουν χρόνο για να γιατρευτούν! Ακόμα και απέναντι στα παιδαρέλια του Ολυμπιακού φάνηκαν οι τρομερές δυσκολίες που έχουμε στο να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Ο Φίνκ έκανε αναφορά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ότι δεν υπήρξε αρκετός χρόνος έτσι ώστε να δουλευτεί το σύστημα του που όπως φάνηκε και χτες είναι ένας επιθετικογενές 4-2-3-1. Το πώς θα έρθει η βελτίωση μέσα από την τακτική που θα ακολουθήσει ο Γερμανός προπονητής είναι κάτι που θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες ενώ στο διάστημα αυτό απαγορεύεται να υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες.

Μια άλλη πτυχή στην οποία έγινε επίσης αναφορά είναι αυτή των τραυματισμών που εξακολουθούν να θερίζουν. Η βελτίωση του ΑΠΟΕΛ προϋποθέτει να μην συνεχίσουν οι τραυματισμοί με τους ρυθμούς των τελευταίων μηνών. Η ομάδα έχει τρομερή εξάρτηση σε 3-4 παίκτες προκειμένου να λειτουργήσει καλά η ομάδα είναι δεδομένη αφού έχει αποδειχτεί ότι το ρόστερ δεν είναι ισάξιο.

Τέλος είναι και το θέμα των αλλαγών στο ρόστερ. Οι προσθαφαιρέσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να είναι τέτοιες που θα δώσουν την αναγκαία ώθηση που χρειάζεται η ομάδα. Αυτό δεν αφορά μόνο την ποιότητα αλλά και την ετοιμότητα των παικτών που θα έρθουν.

Υπομονή λοιπόν!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!