Ο βραχνάς της Εθνικής

Ούτε η 23η αγωνιστική έφερε αλλαγές στην κορυφή της βαθμολογίας αφού τόσο η ομάδα μας όσο και οι υπόλοιποι συνέχισαν με νίκες. Η επικράτηση μας επί της Αλκή με highlight την πολύ καλή απόδοση του Ονουάτσι αλλά και το ότι ο Ζεβλάκοφ είδε πάλι δίκτυα, ανήκει στο παρελθόν και όλοι πλέον σκέφτονται τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ενδιάμεσα ο Αρχάγγελος θα αδειάσει λόγω των δυο φιλικών αγώνων της Εθνικής την Τρίτη και Τετάρτη. Όπως είναι γνωστό ο Αναστασιάδης κάλεσε τους Μορφή, Χρήστου, Σατσιά, Μιχαήλ, Ηλία και Χαραλαμπίδη. Ο τελευταίος αναμένεται να αποκλειστεί λόγω του τραυματισμού του αλλά όπως διαρρέει από την ΚΟΠ η ομάδα μας μάλλον δεν θα αποφορτιστεί αφού στη θέση του αναμένεται να κληθεί ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Η κούραση είναι σε αυτό το στάδιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία η οποία ελπίζει ότι όλοι οι διεθνείς θα επιστρέψουν την Πέμπτη στον Αρχάγγελο χωρίς προβλήματα. Παράλληλα ο Γιοβάνοβιτς έδωσε διήμερο ρεπό (Κυριακή και Δευτέρα) στους παίκτες του σε μια προσπάθεια να τους δώσει τις απαραίτητες ανάσες.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα απαιτεί την πλήρη εγρήγορση και διαθεσιμότητα όλων έστω και να κάποιες απουσίες θεωρούνται από τώρα δεδομένες. Σεγκιρί και Κόστα θεωρούνται σίγουρα απών, ενώ το ίδιο μάλλον θα γίνει και με τον Μπίδη που το πρόβλημα του εξελίσσεται σε πιο σοβαρό από ότι είχε αρχικά εκφραστεί. Στα συν θεωρείται η επιστροφή του Πίντο ο οποίος εξέτισε την ποινή αποκλεισμού λόγω καρτών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!