Ο γνωστός ΑΠΟΕΛ

Τελικά  ήταν ένα πυροτέχνημα η σπουδαία εμφάνιση με τον Απόλλωνα; Που ήταν στον αγώνα με την Ομόνοια το πάθος που ξεχείλιζαν οι παίκτες στο Τσίρειο; Το 1-1 και ο τρόπος που ήρθε ήταν συνεπής με την εικόνα που εκπέμπει η ομάδα μας από την αρχή της χρονιάς. Αυτό πληγώνει αλλά είναι η πικρή πραγματικότητα. Η λογική λέει πως αύριο η διαφορά από την Ανόρθωση θα αυξηθεί στους 8 βαθμούς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες δηλώνουν ότι η προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί μέχρι τέλους αλλά τα δεδομένα από βαθμολογικής άποψη κάνουν το έργο τους δύσκολο. Η νίκη στον αγώνα με την ομόνοια ήταν μονόδρομος αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου ήταν υποφερτός και όχι καλός όπως τον χαρακτήρισε ο Γιοβάνοβιτς. Και αυτό γιατί μετά το γκολ κάθε πεντάλεπτο που περνούσε η απόδοση της ομάδας έπεφτε. Αν και προηγηθήκαμε στο 15 το 4-4-2 δεν λειτούργησε αφού οι παίκτες δεν έκαναν αυτά που ανέμενε ο προπονητής. Η αλλαγή διάταξης δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η ομάδα συνέχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ανάπτυξη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταθλιπτικό για όλους μας. Βλέπαμε την χειρότερη ομόνοια της τελευταίας εικοσαετίας να επιβάλλεται και τους παίκτες της να κερδίζουν τις προσωπικές μονομαχίες. Τους δωρίσαμε ένα γκολ και μετά το άγχος κυρίευσε τους πάντες. Ο Τζιόλης πάλεψε αλλά ένας δεν αρκεί.

Το αν έπρεπε να είχαμε στο ρόστερ έτοιμους περισσότερους παίκτες ή γιατί ο Χαραλαμπίδης ή και ο Αλωνεύτης δεν μπορούν να βοηθήσουν στα δύσκολα είναι μόνο μερικά από τα πολλά ερωτήματα που βασανίζουν όλους μας.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη οπότε κουράγιο σε όλους μας. Η Ανόρθωση είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ όσο η Αεκ αντέχει θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Για τα εξωαγωνιστικά  ευχόμαστε οι υπεύθυνοι να έχουν το καθαρό μυαλό και την ικανότητα να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!