Ο γνωστός και απαραίτητος στόχος

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την καταδίωξη της Αελ από το -1 και o σημερινός αγώνας με την Αεκ Κουκλιών προβλέπει νίκη για να διατηρηθεί η διαφορά αφού θεωρείται δεδομένο ότι η πρωτοπόρος θα κερδίσει την Αλκή. Η ομάδα μας λοιπόν καλείται να κερδίσει σήμερα στην Πάφο έναν ύπουλο αγώνα. Είναι τέτοιος γιατί πέραν των απουσιών των Βινίσιους και Αλωνεύτη, η Αεκ στους τελευταίους αγώνες έδειξε καλά στοιχεία και μέσα στην έδρα της θα προσπαθήσει για το βαθμολογικό κέρδος που θα τη βοηθήσει στην προσπάθεια της να αποφύγει τη διαβάθμιση. Σοβαρότητα, σωστό αγωνιστικό πλάνο και αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τους παίκτες μας να φύγουν από το Παφιακό με τη νίκη. Το γρήγορο γκολ πάντα βοηθά σε τέτοιους αγώνες για να μην υπάρξει υπερβολικό άγχος.

Το αγωνιστικό πλάνο περιλαμβάνει τις αναγκαστικές αλλαγές λόγω καρτών και τραυματισμών. Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τους Κακά και Ολιβέιρα με τον Σέρτζιο να καλύπτει το δεξί άκρο και τον Αντωνιάδη το αριστερό, έστω και αν προέρχεται από το αχρείαστο ενενηντάλεπτο του φιλικού της Κύπρου.

Η λογική λέει ότι ο Αρτυματάς θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Βινίσιους δίπλα από τον Μοράις και το ζητούμενο για τον νεαρό είναι να ανακόψει αλλά και να βοηθήσει στο οργανωτικό κομμάτι αφού είναι παίκτης που μπορεί να κάνει και τα δύο.

Αν θεωρήσουμε δεδομένη τη διάταξη 4-4-2 η καθοριστική απόφαση είναι ο παίκτης που θα καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Αλεξάνδρου και Μαντούκα είναι οι δυο επιλογές με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα αν θεωρήσουμε ότι ο Δώνης προτιμά να παρατάσσει ως επιθετικό δίδυμο τους Μαντούκα και Ντε Βινσέτι. Σε περίπτωση που πάει ο Μαντούκα αριστερά ανοίγει ο δρόμος για να δούμε στο αρχικό σχήμα έναν εκ των δυο καθαρόαιμων επιθετικών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!