Ο Δώνης για τη χρονιά και το μέλλον του

Ο προπονητής μας έκανε μια πολύ σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς και μέσα από αυτήν έδειξε ότι το ενόχλησε η αμφισβήτηση που δέχτηκε μετά τις δυο ήττες. Ο Δώνης είπε ότι αύριο θα μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με τη διοίκηση για το θέμα της παραμονής του. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:

Έχουν γίνει συζητήσεις εδώ και δύο μήνες. Υπάρχει καλή θέληση και πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας μας. Αύριο θα έχουμε συζητήσεις και η ομάδα θα ανακοινώσει την απόφαση.

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε: Αν αμφισβητείς κάποιο που κάνει μια ήττα μετά από τριάντα αγωνιστικές, είναι παραλογισμός. Προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Δουλέψαμε σκληρά και βάλαμε καλά στοιχεία στην ομάδα.

Για τη νέα σεζόν: Χρειαζόμαστε κάποιες αλλαγές, όμως υπάρχει η ιδιαιτερότητα με του αριθμό των ξένων που φέτος πρέπει να είναι μόνο 15. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να μπορούμε να κάνουμε όνειρα ευρωπαϊκά.

Για την κατάκτηση και την φετινή πορεία: Έχει γίνει μια ωραία προσπάθεια για μήνες, από όλους. Είμαι ευχαριστημένος που φτάσαμε  να διεκδικούμε και τους δύο τίτλους. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί μπορέσαμε να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο, έχοντας μια καλή εικόνα. Όταν μιλάμε για ένα τελικό κυπέλλου, μπορεί να υπάρχει το φαβορί στα χαρτιά, όμως υπάρχει και ένας αξιόλογος αντίπαλος. Ήμασταν σε τρεις διοργανώσεις, δώσαμε 55 παιχνίδια και φτάσαμε να διεκδικούμε όλους τους στόχους. Αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Για το παιχνίδι: Πάντα τα γκολ βοηθάνε. Λειτουργήσαμε διαφορετικά μετά το γκολ. Μπορεί να είχαμε λίγα αμυντικά προβλήματα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το βελτιώσαμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!