Ο εγωισμός των παικτών

Είναι φανερό ότι μέχρι στιγμής τα βήματα προόδου του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι ανύπαρκτα ή τέλος πάντων τόσο μικρά που δεν βοηθούν στο να βγάλει η ομάδα την εικόνα που αναμένουν όλοι. Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη. Η ήττα από την Αελ έφερε τριγμούς και η ισοπαλία με την Μακάμπι απλά διατήρησε την έκρυθμη κατάσταση. Πλέον οι παίκτες νιώθουν στο πετσί τους την κριτική αφού εσχάτως και κακώς ως ένα βαθμό καταλήγει και σε αυτούς. Το φραστικό επεισόδιο που είχε ο Χαραλαμπίδης με οπαδό μας στο Ισραήλ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους παίκτες οι οποίοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά. Ο Σατσιάς στο αεροπλάνο θέλησε να κάνει τις δικές του συστάσεις ενώ χτες πήρε τη σκυτάλη μέσω twitter ο Αλεξάνδρου.

Σε μια δύσκολη εποχή συγκεκριμένοι παίκτες συνειδητά ή από κεκτημένη βγαίνουν μπροστά με τρόπο που δείχνει την πίστη τους. Την ίδια στιγμή ταυτίζονται τόσο έντονα με τον υπό αμφισβήτηση Σέρτζιο γεγονός που  δεν άρεσε σε  αυτούς που δεν πιστεύουν στον Πορτογάλο.

Με αυτά τα δεδομένα είναι πιθανό ο εγωισμός των παικτών να λειτουργήσει ως το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή για να πάρει τα πάνω της. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό από μόνο του αρκεί αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι ίσως ίσως είναι αρκετό.

Το περσινό παράδειγμα όταν στα μέσα Ιανουαρίου παίκτες και προπονητής πείσμωσαν στην κριτική που γινόταν σε αυτούς από κόσμο και διοίκηση έχει αρκετές ομοιότητες, οπότε ελπίζουμε να λειτουργήσει παρομοίως και αυτή τη φορά.

Στη τελική το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε την Αεκ. Τα περί καλών εμφανίσεων προκειμένου να πείσουμε είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!