Ο εφτάψυχος ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα μας δεν βλεπόταν και όλα έδειχναν ότι θα έφευγε από τη Λάρνακα χωρίς τους βαθμούς της νίκης που ήθελε για να διατηρηθεί στην κορυφή. Ο Τζιμπούρ όμως σε έναν ακόμα αγώνα έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα δίνοντας στον ΑΠΟΕΛ τρεις βαθμούς που μπορεί να χαρακτηριστούν και ανέλπιστοι. Ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα συνέστησε υπομονή στους απαιτητικούς οπαδούς μας κάτι που δεν ξέρουμε αν θα έκανε αν δεν κερδίζαμε τον αγώνα. Οι δικαιολογίες που μπορεί να επικαλεστεί ο προπονητής μας για την παρατεταμένη προβληματική εικόνα της ομάδας είναι πολλές και πιθανών κάποιες να είναι αρκετά πειστικές. Από τη στιγμή όμως που και ο πλέον αρμόδιος αναγνωρίζει ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης, σημαίνει ότι κάπου συμφωνούμε όλοι πως η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνά με τις δυνατότητες της.

Χτες τολμήσαμε να πούμε ότι οι εκλάμψεις δεν αρκούν για να κερδίζουμε σε συστηματική βάση αλλά διαψευστήκαμε! Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να δούμε την καλύτερη φετινή Ανόρθωση, της οποίας δώσαμε δικαίωμα να φωνάζει και για τη διαιτησία.

Η παρουσία στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποκαρδιωτική. Εννοείται ότι αναφερόμαστε στη μεσοεπιθετική παρουσία της ομάδας που αποτελεί και το μεγάλο μας πρόβλημα. Ο Δώνης και σήμερα στις δηλώσεις του τόνισε ότι η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία είναι υπόθεση όλων και όχι απλά των επιθετικών.

Αν θα έπρεπε να εντοπίσουμε το πιο σημαντικό στοιχείο σε ατομικό επίπεδο αυτό αφορά τον Τζιμπούρ. Ήταν ο τρίτος αγώνας όπου το γκολ του Αλγερινού κρίνει τον αγώνα και σίγουρα ο τρόπος που ήρθε η νίκη κάνει το γκολ του ακόμα πιο σημαντικό. Ο Τζιμπούρ αμφισβητείται έντονα αλλά ο ίδιος τονίζει ότι από εδώ και μπρος ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του, ιδιαίτερα αν έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!