Ο Ζιβανάρης χαράσσει το δρόμο

Ένας πρόεδρος πρέπει πάνω από όλα να είναι ενωτικός, ιδιαίτερα στο ΑΠΟΕΛ όπου με ψύλλου πήδημα τα αίματα βράζουν και οι όποιες πλευρές χαρακώνονται πίσω από τις θέσεις τους. Γράφαμε και παρακινούσαμε από την περασμένη εβδομάδα τους πάντες και ιδιαίτερα όσους κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις να χαμηλώσουν τους τόνους γιατί η ομάδα μας χρειαζόταν ηρεμία και ενότητα. Κάποια πράγματα ήταν αναπόφευκτα να γίνουν και είναι για αυτό που ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στις δηλώσεις του χτες στο Σουπερ Σπορτ αλλά και το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1, τόνισε πως ότι έγινε και λέχθηκε ανήκει στο παρελθόν και το ζητούμενο πλέον είναι η προσήλωση όλων στο στόχο που είναι η συνεχής βελτίωση που θα οδηγήσει στην κορυφή.

Η νίκη επί της Σαλαμίνας ήρθε να επουλώσει τις πληγές που υπήρχαν και δεν άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα. Η δημοσιοποίηση κάποιων πραγμάτων από πλευράς οργανωμένων έστω και με τρόπο καυστικό ενόχλησε αλλά τα όσα σχολίαζαν δεν ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ας είναι όμως αφού με αφορμή τη συγκεκριμένη ανακοίνωση βρέθηκε ο τρόπος να στείλουν οι παίκτες με πρωτεργάτες τους Μαχλά και Φερναντές τα δικά τους μηνύματα.

Ο Κυριάκος Ζιβανάρης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι οργανωμένοι οπαδοί δεν θέλουν το κακό της ομάδας και είναι για αυτό που κράτησε διαφορετική στάση από τους Τάκη Αντωνίου και Ουζουνίδη στις αναφορές του σε αυτούς. Σίγουρα η ενέργεια τους με τα πανό και η όλη παρουσία τους δε βοήθησε το ΑΠΟΕΛ, αλλά ο πρόεδρος αντί να τους ανοίξει την πόρτα εξόδου, σωστά τους καλεί να συμπορευτούν.

Η διακοπή προσφέρεται για να επέλθει η πλήρης ηρεμία και το θέμα να λήξει έστω και να υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι στην επόμενη αποτυχία θα έχουμε τα ίδια. Το ΑΠΟΕΛ δεν έγινε υπερομάδα από την μια μέρα στην άλλη και είναι για αυτό που δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Τα αγωνιστικά κενά είναι δεδομένα όπως επίσης και τα καλά της ομάδας μας και ο αγώνας με τον Απόλλωνα θα είναι ένα πραγματικό τεστ για τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του…

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Ζιβανάρη
στο Super Sport FM

“Όταν λέμε η ομάδα είναι ενά μπουρδέλο, ότι οι παίκτες ξενυχτάνε, ότι γυρίζουν μεθυσμένοι ποιους επηρεάζουμε; Δεν επηρεάζουμε την ομάδα και τους παίκτες; Ποιους προσβάλλουμε; Η διοίκηση από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, και αυτό θα γίνει μέχρι και το τέλος, θα είναι δίπλα στους παίκτες και σε αυτόν τον προπονητή… Όλη η ομάδα είναι εκεί και είναι ενωμένη. Στον Αρχάγγελο έχουμε ένα καταπληκτικό κλίμα. Ούτε κόντρες, ούτε τίποτα. Όταν προσπαθείς να προσβάλεις το σπίτι σου, δημιουργείς προβλήματα σε εσένα. Δεν θέλουμε ούτε να κακίσουμε ούτε να δικάσουμε κανένα. Ότι έγινε έγινε… Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και είναι κρίμα να το χαλάσουμε οι ίδιοι. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Την περασμένη εβδομάδα είπε ο καθένας αυτό που ένιωθε. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα εκεί που μας περιμένει, υπάρχει ένας στόχος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχομένη χρονιά. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι μπορεί να τα καταφέρουμε, αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να υποσχεθούμε είναι οτι θα είμαστε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική εκεί και θα παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να είμαστε σωστοί όμως με όλους, διαφωνούμε με τον τρόπο που βγήκαν κάποια πράγματα προς τα έξω. Φυσικά επαναλαμβάνω ότι έγινε έγινε και όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Πέρσι αν θυμόμαστε όλοι καλά κάναμε αναφορά για το τι καλά λειτουργούσε το τρίπτυχο ανάμεσα στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τον κόσμο και τους παίκτες. Φέτος γιατί να το χαλάσουμε; Αν κάποιοι θα είναι μαζί μας μέχρι και το τέλος, αυτό είναι καλό. Αν κάποιοι δεν θα είναι μαζί μας, δεν μπορούμε να τους πείσουμε για αυτό. Αυτό όμως που πρέπει να πούμε είναι πως θα πρέπει να τους αφήσουν αυτούς που θέλουν να είναι δίπλα από την ομάδα να το κάνουν. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως θα έρθουν και τα καλά και τα κακά αποτελέσματα και πως αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα δεν πρέπει να ξαναγίνει”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!