Ο Ιβάν δείχνει το δρόμο

Η ομάδα μας πέρασε το πιο δύσκολο εμπόδιο του δευτέρου γύρου και απομένει πλέον ο αγώνας με την ΑΠΕΠ τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε τη διαφορά των δυο βαθμών από το παράρτημα του ΑΚΕΛ. Οι προκλήσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά από την ομόνοια είναι πολλές αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει. Η φιλοσοφία και τακτική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να εφαρμοστεί από όλους μας έτσι ώστε με την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης να κάψουμε την Λευκωσία. Σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα ταπεινότητα είναι τα στοιχεία που εδώ και καιρό προσπαθεί να μεταδώσει σε όλους μας ο προπονητής μας.

Μπορεί λοιπόν το φυτό ο Τούτιτς να προκαλεί θυμό για γέλιο όταν δηλώνει ότι η ομάδα του είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει. Το αν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και είναι για αυτό που πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι όσες προκλήσεις και εάν δεχτούμε.

Ο αγώνας με την Ανόρθωση τέλειωσε και μαζί του η χαρά της πελώριας νίκης. Η προσοχή πλέον όλων στον Αρχάγγελο στρέφεται στον αγώνα με την ΑΠΕΠ, την ομάδα που μας στέρησε δυο πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα του πρώτου γύρου. Μπορεί λοιπόν η ομάδα του Τάσου Κυριάκου να έχει αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό αλλά θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Τα πάντα εξαρτόνται όμως από τη δική μας ομάδα και με τη συμπαράσταση του κόσμου μπορεί και πρέπει να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο. Ο αγώνας θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΠ για συμπαρασταθεί στη τεχνική ηγεσία και τους παίκτες και να τους χειροκροτήσει για την καταπληκτική μέχρι στιγμής πορεία τους.

Στρουθοκαμηλίζουν στο παράρτημα
Έχουν παράπονο στο παράρτημα του ΑΚΕΛ γιατί κάποιοι τολμούν να γράφουν έμμεσα ότι η ομόνοια χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Ενοχλούνται που διαρρέουν μάλιστα τα αστρονομικά χρηματικά ποσά που δαπανούν σε κάθε νέα τους μεταγραφή, όχι γιατί δεν θέλουν να προκαλούν αλλά κυρίως γιατί άρχισαν τα μουρμουρητά ανάμεσα στους παίκτες τους.

Ο Καυκαρίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποβάλει από τον προπονητή τους τη ρετσινιά του αποτυχημένου και βλέπει φαντάσματα και σκοπιμότητες αντί να ευγνωμονεί την κυβέρνηση που χρηματοδοτεί έμμεσα την ομάδα του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!