Ο Ιβάν κρατά στα χέρια του την παραμονή Χιώτη

Μπορεί η χτεσινή μέρα να έφερε μια παγωμάρα λόγω των διαφωνιών που προέκυψαν μεταξύ της διοίκησης με τους Μποαβεντούρα και Χιώτη αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Χιώτης που σήμερα αναμένεται να είναι στην προεπιλογή του Σάντος  για το Euro, ανέμενε ότι η διοίκηση θα του πρόσφερε διετές συμβόλαιο κάτι όμως που δεν έγινε. Το «όχι» του είναι σχετικό αφού ίσως και σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή και είναι για αυτό που και ο κόσμος δεν πρέπει να παρασύρεται από τους τίτλους που βγάζουν πολλά αθλητικά sites. Επί της ουσίας ο άνθρωπος που κρατά το κλειδί στο θέμα παραμονής ή όχι του Χιώτη στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Γιοβάνοβιτς που καλείται να κρίνει κατά πόσο δικαιολογείται η αξίωση του τερματοφύλακα μας για διετές συμβόλαιο. Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο προπονητής μας είναι κατά πόσο ο 34χρονος Χιώτης μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο ρόστερ της ομάδας για ακόμα δυο χρόνια και όχι ένα. Εναλλακτική είναι να πειστεί ο Χιώτης να για μονοετές συμβόλαιο. Αυτό που δεν είναι επιλογή είναι να αποχωρήσει…

Να σημειώσουμε ότι στον Χιώτη προτάθηκε μονοετές συμβόλαιο με ελαφρά μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τις φετινές που ήταν περίπου 180 χιλιάδες ευρώ. Η μείωση αυτή δεν είναι το πρόβλημα αφού ο παίκτης θεωρεί ότι αξίζει και με το παραπάνω ένα διετές συμβόλαιο αφού τόσο ηλικιακά όσο και αγωνιστικά έχει τις δυνάμεις όχι μόνο να είναι στο ρόστερ αλλά να υπερασπίζεται τα δίκτυα της ομάδας.

Δεν συζητάμε άλλες παραμέτρους όπως την εκτίμηση στα όσα έχει προσφέρει εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου τα τελευταία χρόνια αφού με αυτή τη λογική έπρεπε να είχε ήδη συμφωνήσει για αρκετά χρόνια και με αυξημένες απολαβές.

Υπομονή λοιπόν γιατί η σημερινή μέρα μάλλον θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό με πιθανή παρέμβαση του Γιοβάνοβιτς ο οποίος ούτως ή άλλως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο ποιος θα μείνει και ποιος θα αποχωρήσει.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!