Ο Ιβάν στο Elite Club Coaches Forum

Μπορεί μερίδα οπαδών μας να επιθυμεί την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς ή και να τον αλλάξει για να γίνει κάτι που οι ίδιοι θέλουν αλλά η αναγνώριση για τον Σέρβο προπονητή παίρνει πλέον και άλλη μορφή από την UEFA. Ο προπονητής μας καλέστηκε στο λεγόμενο 14th Elite Club Coaches Forum το οποίο θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στη Νιόν. Σε αυτό οι κορυφαίοι προπονητές στην Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση αφού ο Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί ανάμεσα σε προπονητές όπως τους Μουρίνιο, Βενγκέρ και Αλέγκρι. Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι μένουμε κολλημένοι και εξαργυρώνουμε τον περσινό άθλο αλλά η ουσία είναι ότι με αφορμή τα περσινά επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς έχει την ευκαιρία να διαφωτιστεί και να ανταλλάξει σκέψεις με τους κορυφαίους στον τομέα του.

Λέτε να κληθεί ο Γιοβάνοβιτς  να εξηγήσει τη λογική  πίσω από το ξήλωμα της αμυντικής γραμμής και τι τον έπεισε για να προχωρήσει στην απόκτηση των  Ζουέλα και Μπόρδα; Οι προπονητές που έχουν καλεστεί και θα δώσουν το παρών τους είναι οι ακόλουθοι:

Massimiliano Allegri (AC Milan)Carlo Ancelotti (Paris Saint-Germain FC)Frank de Boer (AFC Ajax)John van den Brom (RSC Anderlecht)Unai Emery (FC Spartak Moskva)Ren

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!