Ο κίτρινος πυρετός

Πλέον η κάθε λεπτομέρεια μετρά και οι κίτρινες κάρτες όπως και οι τραυματισμοί είναι μια παράμετρος που μπορεί να καθορίσει πολλά στο ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ οι παίκτες που βρίσκονται στο όριο είναι οι Βινίσιους, Μοράις, Αντωνιάδης και Ντε Βινσέντι . Ενώ για τον Αργεντινό το ζητούμενο είναι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του για αν προλάβει τον αγώνα με την Αελ για τους άλλους τρεις υπάρχει ο βραχνάς των καρτών αφού αν δεχτούν κάρτα με την Ανόρθωση θα χάσουν τον επόμενο αγώνα. Πρόκειται για τρεις περιπτώσεις παικτών στους οποίους ο Δώνης βασίζει πολλά για την καλή μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδα μας. Ο Αντωνιάδης δικαιωματικά κέρδισε τον τελευταίο καιρό θέση βασικού καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας. Με αυτά τα δεδομένα κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τον ενδεχόμενο να απουσιάσει λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πιπίνης αλλά και το ότι ο Αλεξάνδρου είναι λύση ανάγκης για τη συγκεκριμένη θέση.

Το αχώριστο δίδυμο των Μοράις και Βινίσιους πρέπει να παραμείνει τέτοιο και στον αγώνα με την Αελ αφού η παρουσία και των δυο είναι απαραίτητη.  Όσο δύσκολο και παράλογο και αν θεωρείται από κάποιους να αγωνίζεται οποιοσδήποτε παίκτης και να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον επόμενο αγώνα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να συμβεί. Σκεφτείτε μόνο το ενδεχόμενο να δεχτούν κάρτες και οι δυο την Κυριακή!

Ο Νούνο Μοράις ως και ο πιο έμπειρος καλείται να διαχειριστεί τον αγώνα σωστά έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αλλά και να διασφαλίσει την παρουσία του στον επόμενο με την Αελ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!