Ο κίτρινος πυρετός

Έχουμε διανύσει το μισό πρωτάθλημα και ο βραχνάς των κίτρινων καρτών έχει αρχίσει να κυνηγά την ομάδα μας. Στο ΑΠΟΕΛ κανένας δεν κλαίει για το φυσιολογικό αυτό φαινόμενο και σε αντίθεση με την Ομόνοια και τον Ρολάνδο Σκέττο δεν χρησιμοποιούμε εφημερίδες για να κλαψουρίσουμε με την ελπίδα ότι θα μας λυπηθούν οι διαιτητές. Χατζί, Πίντο, Μπρούσερ ήταν οι παίκτες που μέχρι την περασμένη αγωνιστική είχαν ξεπεράσει το όριο των τεσσάρων καρτών, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Χαραλαμπίδης ο οποίος θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της ΑΕΠ. Στο όριο βρίσκονται οι Πουρσαϊτίδης και Μοραίς με τρεις κίτρινες και θα πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρα στον επόμενο μας αγώνα αφού η παρουσία τους με την Ομόνοια κρίνεται απαραίτητη. Πρόκειται για δυο από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του φετινού ΑΠΟΕΛ αφού ο Πούρσα δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μοραίς είναι ο παίκτης που ψάχναμε χρόνια στη μεσαία γραμμή. Μπορεί λοιπόν ο αγώνας με την ΑΕΠ να είναι σημαντικός και η νίκη μοναδική επιλογή αλλά οι συγκεκριμένοι παίκτες καλό θα ήταν να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα πιο πάνω.

Κατά τα άλλα οι παίκτες μετά το ρεπό της Τετάρτης επανέρχονται από σήμερα στις προπονήσεις και μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει ΑΕΠ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός του τιμωρημένου Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αφού οι Σεγκιρί και Κοσόφσκι θεωρούνται 100% έτοιμοι. Το κατά πόσο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής θα φανεί στην πράξη με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες για τον Πολωνό μέσο. Παρόλα αυτά ο προπονητής μας που πιστεύει στις ικανότητες και τις βοήθειες που μπορεί να του δώσει ο Σεγκιρί θα ήθελε να δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής και στο συγκεκριμένο παίκτη αν του το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα.

Στον μεταγραφικό τομέα δε υπάρχει οτιδήποτε αξιόλογο αφού η τεχνική ηγεσία αξιολογή πάρα πολλές περιπτώσεις και παράλληλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να μη διαρρεύσουν τα ονόματα που θεωρεί αξιόλογα. Το τι θεωρείται δεδομένα αφού πλέον τονίζεται και από επίσημα χείλη είναι η θέληση για ενίσχυση τόσο με αμυντικό όσο και με επιθετικό, εφόσον βρεθούν αυτοί που καλύπτουν τις αγωνιστικές και όχι μόνο απαιτήσεις του Ιβάν.

Όλοι Λευκόθεο την Παρασκευή
Η πετοσφαιρική μας ομάδα δίνει ένα από τους κρισιμότερους αγώνες στην ιστορία της με αντίπαλο τη Σαλαμίνα. Με νίκη η ομάδα μας κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για σωτηρία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 8:00 στο Λευκόθεο. Είναι καθήκον όλων μας να παρευρεθούμε και να εμψυχώσουμε τους πετοσφαιριστές μας με τον τρόπο που μόνο οι πορτοκαλί ξέρουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!