Ο καθένας την δουλειά του

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται το Σάββατο να κερδίσει την Αεκ για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας στο ΓΣΖ, τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση τονίζουν πως ο αγώνας δεν πρέπει να αποκτήσει χαρακτήρα φιέστας. Από την άλλη σωστά θέλουν και ζητούν από τον κόσμο να γεμίσει κάθε γωνία του γηπέδου έτσι ώστε να είναι παρών στη νίκη-ανακήρυξη. Ο κόσμος θα δώσει βροντερό το παρών του και αναπόφευκτα οι περισσότεροι θα πάνε στο γήπεδο με διάθεση φιέστας. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση αφού παρόλο που αντιλαμβάνονται ότι είμαστε βέβαιοι πρωταθλητές θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και να βρουν τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Καρυπίδης δηλώνει σήμερα πως «Δεν είναι φιέστα και τίποτα δεν τελείωσε. Θα συνεχίσουμε το ίδιο ταπεινοί και προσγειωμένο. Θα χρειαστεί να δώσουμε πολύ μεγάλη μάχη για να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης».

Η ανυπομονησία του κόσμου να σηκώσει την κούπα είναι δεδομένη και έρχεται σε σύγκρουση με την γραμμή που προσπαθεί να περάσει ο Ιβαν και οι ποδοσφαιριστές μας. Το Σάββατο η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει το καθήκον της. Οι μεν παίχτες της ομάδας μας οφείλουν να αντλήσουν ακόμα λίγη από την πρωτοφανή υπομονή που μας έχουν επιδείξει στο φετινό πρωτάθλημα για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας, ίσως την τελευταία τους αποστολή.

Ο κόσμος χρειάζεται να στηρίξει την ομάδα από την προθέρμανση και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστάς μας στην νίκη. Με υπομονή, πάθος, αυταπάρνηση και πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση να κάνουμε έστω και την υστάτη αυτό που στερήσαμε από τους εαυτούς μας και του ΑΠΟΕΛ ολόκληρη την χρονιά.

Ανεξάρτητα με τις προθέσεις του κόσμου και το πως αυτές πιθανώς να έρχονται σε σύγκρουση με  την γραμμή Ιβάν, ο στόχος το Σάββατο παραμένει ο ίδιος για όλους μας. Η νίκη είναι ο ένας και μοναδικός σκοπός και αυτό θα πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με όποιες προθέσεις και αν κατεβούμε στο ΓΣΠ στον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ η σκέψη και τον δύο πλευρών είναι η ίδια: Να το σηκώσουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!