Ο καθένας τη δουλεία του

Ο μοναδικός αθλητικογράφος που μπήκε στον κόπο να ταξιδέψει στην Αυστρία για λογαριασμό του sigmalive μεταδίδει ότι «στην αποστολή, έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητική, η συνεχής αναφορά στις προσπάθειες απόκτησης κυρίως του σέντερ-φορ και δευτερευόντως αριστερού μπακ». Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο όσοι βρίσκονται στην Αυστρία θα πρέπει να σταματήσουν το σερφάρισμα στο διαδίκτυο και να κλείσουν τα κινητά τους. Για μια ακόμα χρονιά ο προγραμματισμός καθυστερεί να ολοκληρωθεί και αν αυτό συζητείται στην Κύπρο δεν μπορεί να ενοχλεί. Μπορεί ο προπονητής μας να μην αποδέχεται την έννοια προγραμματισμός και τη σημασία της, αλλά ο κόσμος έχει διαφορετική άποψη.

Έχουμε γράψει ξανά ότι έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προχωρήσουμε αρκετά στην Ευρώπη αλλά αυτό προϋποθέτει ένα πλήρες και έτοιμο ρόστερ. Η προσθήκη στο ρόστερ ενός επιθετικού που μπορεί να κάνει τη διαφορά προκύπτει γιατί οι αξιόλογοι παίκτες που εντοπίστηκαν δεν πείστηκαν να έρθουν στην Κύπρο. Αν το ΑΠΟΕΛ προκριθεί στον τέταρτο προκριματικό οι διοικούντες και όχι μόνο θα μας λένε για την πίστη που είχαν στην ομάδα και για το ότι ο κόσμος δεν πρέπει να βάζει πίεση. Αν όμως αποκλειστούμε αυτό πιθανών να οφείλεται και στο το ότι δεν ενσωματώθηκαν έγκαιρα στην ομάδα οι παίκτες που ψάχνουμε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα και δεν αναμένουμε να κάνει μεταγραφή για να ικανοποιηθούν τα μέσα ενημέρωσης ή και ο κόσμος. Αναμένουμε όμως από αυτόν αλλά και τη διοίκηση να αποδείξουν και σε αυτό τον τομέα ότι έμαθαν από τα λάθη τους.

Bookmark and Share

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!