Ο Κακά προβάρει πάλι τη γαλαζοκίτρινη

Σε έναν παλιό, ικανό και γνώριμο στρέφεται η ομάδα μας στην προσπάθεια της να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Ο λόγος για τον Κακά ο οποίος είναι ο παίκτης που κρίθηκε καταλληλότερος για να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με την πλευρά του παίκτη ο οποίος φέτος μετρά 10 συμμετοχές στη Ντεπορτίβο Λα Κουρούνα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Κακά αγωνίστηκε βασικός ψες στον εντός έδρας αγώνα της Λα Κορούνα γνωρίζοντας την ήττα από την Λας Πάλμας που την έριξε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σήμερα ο Κακά αναμενόταν να εξασφαλίσει την ελευθέρα του για να ανοίξει ο δρόμος για να έρθει στην Κύπρο.

Ο Βραζιλιάνος φεύγοντας από τον ΑΠΟΕΛ τον Μαϊο του 2012 συνέχισε στην Ουγγαρία όπου αγωνίστηκε στη Βιντεοτόν. Εκεί έμεινε μέχρι τα μέσα της σεζόν αφού τον Ιανουάριο του 2013 πήρε μεταγραφή στην Λα Κουρούνα με την οποία είχε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος είναι γνωστό σε όλους μας οπότε δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα. Αν τελικά αποκτηθεί θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη αφού είναι πιο ποιοτικός παίκτης από τους δυο που καλείται να βοηθήσει.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση φαίνεται να έπαιξε το ότι ο Κακά γνωρίζει την ομάδα και ο χρόνος προσαρμογής του ιδανικά θα είναι μηδενικός.  Με τον συμπατριώτη του Ολιβέιρα αγωνίστηκαν μαζί και προ διετίας γεγονός που κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!