Ο Κόντης και επίσημα στο προπονητικό τιμ!

Η ατάκα «δεν θα ξεμπερδέψεις από μένα τόσο εύκολα» απέκτησε και επίσημο χαρακτήρα αφού από χτες ο Χρίστος Κόντης ανήκει και επίσημα στο προπονητικό τιμ του ΑΠΟΕΛ. Τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου στο γενικό νοσοκομείο ο Γιοβάνοβιτς ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό της ψυχάρας και η «προειδοποίηση» του έγινε πράξη 40 μέρες αργότερα. Στο μεσοδιάστημα ο Κόντης ανάρρωσε πλήρως ενώ τον τελευταίο καιρό οι επισκέψεις του στον Αρχάγγελο ήταν καθημερινές αφού συμμετείχε στις συσκέψεις του προπονητή με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους. Όπως γράψαμε και προ 15νθημέρου η εξέλιξη που υπήρξε με τον Γιάννο Ιωάννου όσον αφορά το πρόβλημα που του δημιούργησε η Τράπεζα Κύπρου, επίσπευσε τη διαδικασία έτσι ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε την ενίσχυση του προπονητικού τιμ κάτι που επικύρωσε η διοίκηση στη τελευταία της συνεδρία.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η απόφαση για συμπερίληψη του Κόντη στο προπονητικό τιμ δεν έγινε για συναισθηματικούς λόγους. Ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι ό Κόντης έχει πολλά να προσφέρει από το νέο του πόστο αφού με τις εμπειρίες του ως ποδοσφαιριστής, τη διάθεση του να μάθει ακόμα περισσότερα αλλά και τον χαρακτήρα του θα δώσει στην ομάδα αρκετά.

Ο Κόντης σε πρώτη φάση θα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των αγώνων του ΑΠΟΕΛ και μέσα από αυτήν θα ετοιμάζει τη στατιστική ανάλυση του αγώνα, παραθέτοντας στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζει ο Γιοβάνοβιτς αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Εννοείται ότι θα δίνει το παρών του καθημερινά στις προπονήσεις ενώ σταδιακά θα αυξάνονται τα καθήκοντα του. Ο Κόντης γνωρίζει πάρα πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και σε συνδυασμό την ηγετική μορφή που είχε μέχρι πρότινος στα αποδυτήρια ως ποδοσφαιριστής, κρίνονται ως στοιχεία που θα βοηθήσουν το τεχνικό τιμ.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί παράλληλα και τον κόσμο που βλέπει ότι παραμένει στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!