Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κάποιος τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, την αναμονή του για τον αγώνα της Τρίτης και τη θέληση του να περάσουμε το εμπόδιο της Βίσλα. Το ΓΣΠ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο στον πιο κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας στέλλοντας το κατάλληλο μήνυμα σε όλους και κυρίως τους ποδοσφαιριστές που θα χρειαστούν τη στήριξη μας. Το sold out στις τρεις κερκίδες μέσα σε χρόνο ρεκόρ οδήγησε στο άνοιγμα της βόρειας κερκίδας και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα εξαντληθούν τα εισιτήρια και για αυτή. Οι Πολωνοί θα νιώσουν πραγματικά τι πάει να πει καυτή έδρα και το ζητούμενο για την ομάδα είναι να εκμεταλλευτεί την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι 20 περίπου χιλιάδες  οπαδοί. Όπως δήλωσε όμως και ο Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα ο κόσμος δεν είναι αρκετός για να έρθει η νίκη-πρόκριση. Στο τέλος της ημέρας όπως και προ διετίας είναι οι ποδοσφαιριστές και ο ίδιος που καλούνται να υπερβάλουν εαυτό και να μας βάλουν στους ομίλους του Champions League. Η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη και είναι για αυτό που οριοθετώντας το βαθμό δυσκολίας ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να έρθει η πρόκριση.

Μπορούμε για το τέλειο παιχνίδι έστω και αν δεν δείξαμε κάτι τέτοιο στον πρώτο αγώνα. Θεωρούμε δύσκολο να μην αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες τόσοι ποδοσφαιριστές όσοι στην Κρακοβία και περιμένουμε ότι την Τρίτη θα  δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα κρίνεται του Σολάρι

Τα δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα για τον Αργεντινό επιθετικό και σίγουρα τυχόν απουσία του στερεί από τον Γιοβάνοβιτς μια πολύ αξιόλογη μονάδα. Σήμερα είναι πλέον η κρίσιμη μέρα για τον Σολάρι ο οποίος θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Αν τα καταφέρει ή αν τουλάχιστον βγάλει το μεγαλύτερο πρόγραμμα τότε αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Το ότι έχασε κάποιες προπονήσεις δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τη τεχνική ηγεσία οπότε το ζητούμενο είναι το πως θα αντιδράσει σήμερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!