Ο κόσμος δείχνει το δρόμο

Ίσως να είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που τόσο νωρίς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που μας αναλογούν, αφού αυτό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης. Το γεγονός από μόνο του αποτελεί είδηση και φανερώνει την πρωτόγνωρη δίψα του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό των παικτών και να τους σπρώξει προς τη νίκη. Το sold out λοιπόν δείχνει το δρόμο και οπλίζει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα όλους στον Αρχάγγελο έτσι ώστε και αυτοί να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα. Πέραν του γοήτρου ακόμα πιο σημαντική θεωρείται η βαθμολογική σημασία που έχει ο αγώνας αφού με νίκη θα ισοβαθμήσουμε με το παράρτημα. Φυσικά κανένας δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας αφού θα μας απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την κορυφή…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από τη λογική των οπαδών και των μέσων ενημέρωσης έτσι ώστε να είναι συγκεντρωμένοι στο καθαρό αγωνιστικό μέρος. Εκεί είναι εξάλλου που θα κριθεί ο αγώνας και όχι στις δηλώσεις οποιουδήποτε. Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και όλοι αναμένουν να δουν τι άσσο θα βγάλει από το μανίκι τους αυτή τη φορά ο προπονητής μας για να στείλει τον προπονητή του παραρτήματος σπίτι του αδιάβαστο.

Ο στόχος είναι διπλός και περιλαμβάνει τόσο την εξουδετέρωση των ατού της ομόνοιας όσο και τη σωστή λειτουργία της δική μας ομάδας οργανωτικά έτσι ώστε να σκοράρουμε. Η επάνοδος του Χαραλαμπίδη στο αρχική σχήμα θεωρείται από όλους μας δεδομένη και απομένει να δούμε αν και ο προπονητής συμμερίζεται αυτή την άποψη. Σε περίπτωση που γίνει αυτό ο Πάουλο Κόστα θα μετακινηθεί στον άξονα σε ρόλο οργανωτή και συνδετικού κρίκου της μεσαίας γραμμής με τον Μιροσάβλιεβιτς που θα έχει το γνωστό του ρόλο.

Βέβαιη είναι και η επιστροφή του Πουρσαϊτίδη στο αρχικό σχήμα στη γνωστή του θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας αφού θεωρείται από τους καταλληλότερους παίκτες στην προσπάθεια που θα γίνει να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη.

Έγιναν πληρωμές, έπονται και άλλες
Η διοίκηση κάνει με τη σειρά της το δικό της κομμάτι και εκμεταλλευόμενη και το sold out προχώρησε σήμερα στην εξόφληση του μισθού των ποδοσφαιριστών για τον Νοέμβριο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη ακόμα μια πληρωμή που θα αφορά μέρος των δεδουλευμένων για το Δεκέμβριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!