Ο Μάριος βροντοφώναξε παρών

Ο χρόνος συμμετοχής του Μάριου Ηλία κάθε χρόνο μειώνεται και η συμμετοχής του πλέον θεωρείται τυπική. Ο Γιοβάνοβιτς προτιμά άλλους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας και μόνο όταν ξεμείνει κυριολεκτικά από επιλογές στρέφεται στη λύση του Ηλία. Υπάρχουν φυσικά και οι αγώνες κυπέλλου και κυρίως αυτοί της πρώτης φάσης όπου ο Ηλία παίρνει χρόνο συμμετοχής για να ξεμουδιάσει. Η περίπτωση του Ηλία είναι άξια αναφοράς γιατί στις σπάνιες φορές που ο προπονητής τον χρειάζεται επειδή οι βασικοί είναι τραυματίες, αυτός ανταποκρίνεται στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Κάτι τέτοιο έγινε και στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Με τους Αλεξάνδρου και Κλουκόφσκι τραυματίες, ο προπονητής επιστράτευσε τον Μάριο.

Ο 33χρονος πλέον ποδοσφαιριστής έκανε όλα αυτά που υποψιαζόμασταν ότι ήταν σε θέση να κάνει. Πήρε άριστα στα αμυντικά του καθήκοντα αφού περιόρισε στο ελάχιστο τη δραστηριότητα της Άχνας στο αριστερό άκρο της άμυνας μας και έκανε την απουσία του Κλουκόφσκι να περάσει απαρατήρητη. Το έκανε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που όσοι περιμένουν περισσότερα από τον Καναδό αναρωτιούνταν για το ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στους δυο.

Ρεαλιστικά ο Ηλία είναι η 3η επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι το οποίο αποδέχτηκε και ο ίδιος γεγονός που τον βοηθά να ανταποκρίνεται στις λίγες φορές που η ομάδα τον χρειάζεται. Ίσως φέτος να τον χρειαστούμε περισσότερες από 3-4 φορές, οπότε θα είναι ότι καλύτερο αν μπορέσει να συνεχίσει την καλή παράδοση.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!