Ο Μέσι πονά

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα φιλικά των Εθνικών ομάδων δεν είναι ευεργετική μόνο για τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για τους αντιπάλους μας. Ακόμα και για ομάδες του επιπέδου της Μπαρτσελόνα! Το ιατρικό τιμ των μπλαουγκράνα έπεσε με τα μούτρα πάνω στον Μέσι ο οποίος τραυματίστηκε στον τελευταία αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Βιγιαρεαλ. Ο Αργεντινός δεν αγωνίστηκε στο ψεσινό προψεσινό φιλικό της χώρας του και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Χτες ο γιατρός της Εθνικής Αργεντινής πήγε στη Βαρκελώνη για να εξετάσει μαζί με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα τον Μέσι που υποφέρει τον τελευταίο καιρό από μυικούς πόνους. Το κοινό πόρισμα ήταν ότι η κατάσταση του Μέσι παρουσιάζει βελτίωση αλλά δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η Μπαρτσελόνα επαναρχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 13 Σεπτεμβρίου για να αντιμετωπίσει την Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα ενώ στις 17 είναι ο μεταξύ μας αγώνας.

Οι προπονήσεις τις επόμενης εβδομάδας φαίνεται ότι θα κρίνουν κατά πόσο ο Μέσι θα προλάβει τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ή αν οι υπεύθυνοι προτιμήσουν να του δώσουν τη δυνατότητα να επανέλθει με σταδιακούς ρυθμούς. Στη Βαρκελώνη θεωρούν ότι η φετινή χρονιά απαιτεί λεπτούς χειρισμούς στο θέμα υγείας το Μέσι αφού μετά την περσινή προβληματική παρουσία του παίκτη και την επιφόρτιση του στο παγκόσμιο κύπελλο θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!