Ο Μαρσίνιο και οι ιδιαιτερότητες Χούλκ

Μπορεί  πολλοί οπαδοί μας να μην καίγονται πλέον για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει ο Μαρσίνιο, αφού ο Μπελαϊτ δείχνει ότι θα είναι άξιος αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου αλλά κανείς δεν περισσεύει. Ο μικρόσωμος μέσος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το φιλικό με τον Παεεκ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και η σημερινή προπόνηση θεωρείται σημαντική. Χτες ο παίκτης συμμετείχε στο μεγαλύτερο πρόγραμμα της προπόνησης και αν μπορέσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα σήμερα σημαίνει ότι ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του. Με μια προπόνηση στα πόδια του δεν τίθεται θέμα να αγωνιστεί με την Ανόρθωση αλλά με την Πόρτο θα μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς. Η προσοχή όλων στράφηκε στον αγώνα της Παρασκευής και όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή που πρόεκυψε ο τραυματισμός του Μποαβεντούρα το ερώτημα που θα απαντηθεί την Παρασκευή είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο. Τα μμε εικάζουν ότι αυτός θα είναι ο Αλεξάνδρου τον οποίο όλοι θεωρούμε πιο έτοιμο αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Είναι για αυτό εξάλλου που ενώ στους τίτλους τον ρεπορτάζ «παίζει» το όνομα του Νεκτάριου στη σχετική ανάλυση όλοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προτιμηθεί κάποιος άλλος.

Η ιδιαιτερότητα που ενδέχεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα έχει να κάνει μ ε την Πόρτο και πιο συγκεκριμένα τον Χούλκ. Η ανάγκη να περιοριστεί στον μέγιστο βαθμό ο καλύτερος παίκτης της Πορτογαλικής ομάδας προνοεί ειδικές διευθετήσεις. Ο Αλεξάνδρου έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε αλλά δεν είναι ο παίκτης που φημίζεται για τις αμυντικές αρετές.

Το ότι πέρσι στον αγώνα του δεύτερου γύρου με την ομόνοια επιστρατεύτηκε ο Πουρσαϊτίδης για να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο δεν είναι τυχαίο αφού ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε σημαντικό να περιοριστεί το δεξί άκρο του αντιπάλου. Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο αγώνα τη δεξιά πλευρά κάλυψε ο Σολωμού σε έναν αγώνα που παρόλο που κερδίσαμε δεν είχε καλή απόδοση. Ο Σολωμού ο οποίος στον τελευταίο αγώνα με την Άχνα έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλύτερα τα δεδομένα για όλους οπότε αναμένουμε την τελική του ετυμηγορία.

Σήμερα ο εορτασμός για την Εθνική Επέτειο της 28ης ΟκτωβρίουΟι εορτασμοί των Εθνικών Επετείων όταν πλησιάζουν εκλογές είναι πάντα η καλύτερη αφορμή για να θυμόμαστε όλοι ότι υπάρχει το σωματείο ΑΠΟΕΛ που μας ενώνει. Πόλος έλξης σήμερα στις 7 το βράδυ όμως θα είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ο οποίος καθόλου τυχαία θα είναι ο κύριος ομιλητής της βραδιάς.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσόστομος Β’ και ο αξιότιμος πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γλάυκος Κληρίδης.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!