Ο Μασιάς έκανε το αυτονόητο

Από χτες τονίζουμε το πόσο καθαρή είναι η υπόθεση της διακοπής του αγώνα νοουμένου ότι ο Μασιάς θα κάνει το αυτονόητο στην έκθεση του. Αυτό έγινε πράξη αφού όπως διαρρέει και είναι γεγονός ο διαιτητής επιρρίπτει την αποκλειστική ευθύνη στην Αελ λόγω της κροτίδας που τραυμάτισε τον Κακά. Με αυτά τα δεδομένα η δικαστική επιτροπή θα έχει εύκολο έργο αφού με συνοπτικές διαδικασίες θα κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ μας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να μην χρειαστεί να παραστούν οι νομικοί μας εκπρόσωποι. Ο Μασιάς στο φύλλο αγώνος αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

-Στο 51΄ρίχθηκε κροτίδα από την κερκίδα της ΑΕΛ προς τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, υψηλής ισχύος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Κακά και να μείνει στο έδαφος. Αμέσως φώναξα τους βοηθούς και τους πρόσθετους διαιτητές και ήρθαν προς τo μέρος μου. Ταυτόχρονα ο τέταρτος διαιτητής πήγε προς το μέρος του τραυματίας παίκτη και με ενημέρωσε ότι είχε σπάσει το προστατευτικό γυαλί του πάγκου του ΑΠΟΕΛ από την κροτίδα. Όπως μου είχε αναφέρει είχε θλαστικό τραύμα πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί και να χάσει τις αισθήσεις του.

-Αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια και καλέσαμε τον υπεύθυνο αξιωματικό της αστυνομίας. Όπως μας ανέφερε, ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Ρώτησα τον υπεύθυνο αξιωματικό αν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα ριχθεί άλλο αντικείμενο όπως τα δύο προηγούμενα από την πλευρά των οπαδών της ΑΕΛ και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου εγγυηθεί τέτοιο πράγμα.

-Λαμβάνοντας υπόψη τον τραυματισμό των δύο της Cytavision, τον σοβαρό τραυματισμό του Κακά, το ότι κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και όλων όσων ήταν στον αγωνιστικό χώρο από την ρήψη κροτίδων από τους οπαδούς της ΑΕΛ και το ότι η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι δεν θα ριχθεί άλλο επικίνδυνο αντικείμενο από τους οπαδούς της ΑΕΛ, ένιωθα ανασφάλεια για την συνέχεια του αγώνα και αποφάσισα την οριστική διακοπή του.

* Τα καταδικαστικά για την Αελ σημεία της έκθεσης επιβεβαιώνονται και σε σχετική είδηση του kerkida.net

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!