Ο Μαχλάς διαφοροποιεί το πλάνο;

Την εντύπωση που υπήρχε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο με την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας, έρχεται να ανατρέψει ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sportday . O Έλληνας επιθετικός παρόλο που οριοθετεί την τελική του απόφαση μέσα στο καλοκαίρι, δηλώνει ξεκάθαρα ότι έχει τη θέληση και τη δύναμη να αγωνιστεί για μια ακόμα χρονιά. Εννοείται ότι αυτό επιθυμεί να το πράξει φορώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη αφού ακόμα και οι διοικούντες ήταν με την εντύπωση ότι ο παίκτης μάλλον θα κρέμαζε τα παπούτσια, αλλά τώρα θα πρέπει να αποφασίσουν και αυτοί μαζί με τον Γιοβάνοβιτς αν επιθυμούν παραμονή του Έλληνα επιθετικού.

Όλα συνηγορούν ότι η πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα συνεχιστεί εκτός και αν το οικονομικό αποτελέσει αφορμή για απρόσμενες εξελίξεις. Ο Μάχλας που σύντομα κλείνει τα 36 του χρόνια έδειξε φέτος ότι μπορεί να δώσει λύσεις, αφού ήταν από τους παίκτες που στα δύσκολα έδειξαν την αξία τους. Δε θα διστάσουμε όμως να εντοπίσουμε αυτό που ίσχυε και το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί γύρω από τον Μαχλά αφού δεν μπορεί να θεωρηθεί ο βασικός επιθετικός που θα επιφορτιστεί το βάρος των 15 γκόλ και πολλών άλλων απαιτούμενων.

>

Τα χάλια των Ντα Κόστα, Ταβάρες και η μετριότητα των Τσόροβιτς και αρκετοί άλλοι λόγοι οδήγησαν φέτος τον Μαχλά να έχει περισσότερες συμμετοχές από τους προαναφερθέντες αλλά αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί.

Πότε θα ανακοινωθεί ο Παπαθανασίου;
Αρνητική πρωτοτυπία που προκαλεί ερωτηματικά για το αν πράγματι η διοίκηση Ζιβανάρη έμαθε από τα λάθη της, αποτελεί τα όσα συμβαίνουν στην περίπτωση του παίκτη της Αραδίππου. Μέχρι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Πόλίτης μέσα από τις οποίες επιβεβαιώνει την μεταγραφή και εκφράζει τους στόχους και προσδοκίες του, αλλά το επίσημο ΑΠΟΕΛ αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η σκέψη στην κλήρωση
Με τους Χαραλαμπίδη και Ζε Κάρλος παραπλισμένους και τους Κόντη, Σεγκιρί και Δασκαλάκη ανέτοιμους η σκέψη όλων είναι στην κλήρωση της ημιτελικής φάσης και πως η ομάδα μας θα μπορέσει να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του όποιου αντιπάλου.

Στον τελευταίο αγώνας μας για τη φάση των ομίλων γνωρίσαμε την ήττα από την Αγία Νάπα σε έναν αγώνα που ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να ξεκουράσει τους βασικούς. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Κίσσας, Στυλιανού, Φλορέα (63 Μοραις) , Αντωνιάδης, Χατζί (46 Παπαγιάννης), Μιχαήλ (46 Πίντο), Οικονομίδης, Θεοδώρου, Παναγιώτου, Μιροσάβλιεβιτς, Τσόροβιτς

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!