Ο Μπίδης τον Ιανουάριο και άλλα 9 συμβόλαια το Μάιο

Ενώ έχει αρχίσει το γνωστό πανηγύρι που θέλει σχεδόν τους μισούς ενδεκαδάτους  ποδοσφαιριστές να είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων της Ευρώπης, επιλέγουμε σήμερα σαν θέμα της εβδομάδας τα πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται τους επόμενους μήνες και είναι ευχή μας, αν όχι όλα, τουλάχιστον σε ένα ποσοστό 90% να ανανεωθούν. Ο Ιβάν είναι συνήθως ο άνθρωπος που διατάζει και ουσιαστικά καθορίζει την τύχη του κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτό το έργο αναμένεται να διαδραματισθεί ξανά με τη διοίκηση να έχει το ρόλο του εκτελεστικού σώματος. Ίσως κάποιες περιπτώσεις να μην είναι τόσο εύκολες, όμως από την στιγμή που υπάρχει η δύναμη του χρήματος και όπως συνηθίζεται να λέγεται, η οικονομική ευρωστία, τότε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την παραμονή των ποδοσφαιριστών που θέλει ο Γιοβάνοβιτς.

Αρχή με τον Μπίδη: Το είχαμε γράψει προ πολλού ότι δεν τίθεται θέμα να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ ο Κωνσταντίνος και όπως φαίνεται είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η παραμονή του και να αρχίσει έτσι ιδανικά το πλάνο ανανέωσης των πολλών συμβολαίων που λήγουν. Η τελευταία ενημέρωση για τον Κωνσταντίνο,λέει ότι έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση για την πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας και ξέρει επίσης το οικονομικό μέρος αλλά και τη χρονική διάρκεια της πρότασης.

Άλλοι 9 τέλος Μαίου: Διαβάστε κατά σειρά το σκηνικό. Πάολο Ζόρζε, Κακά, Πουρσαιτίδης, Σατσιάς, Χιώτης, Μοράις, Μαρσίνιο, Μποαβεντούρα, Π.Κωνσταντίνου. Αυτά είναι τα συμβόλαια που ακολουθούν και περιλαμβάνουν ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας, η παραμονή των περισσότερων κρίνεται αναγκαία. Δυσκολότερη ίσως να είναι η περίπτωση του Νούνο Μοραίς. Αν το θελήσει όμως ο Πορτογάλος να μείνει στην Κύπρο, τότε δεν τίθεται θέμα να μην συνεχίσει στην ομάδα. Μόνο μια ελκυστική πρόταση από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα θα τον δελεάσει και ελπίζουμε να προλάβει η διοίκηση μας για να του κάνει έγκαιρα την ανανέωση.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να εισηγηθούμε ή να προβλέψουμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αφού είναι δουλειά του Γιοβάνοβιτς, αλλά ανακινούμε το θέμα κρίνοντας αρκετά ενδιαφέρον. Η διοίκηση πρέπει να υπολογίσει ότι θα βρει μπροστά της αυτό το σκηνικό και να είναι έτοιμη για να προσφέρει τέτοια συμβόλαια ώστε να διατηρήσει τον δοκιμασμένο κορμό της ομάδας.

Είναι αποδεδειγμένο ότι η πλειοψηφία αυτών των ποδοσφαιριστών, δεν συνέβαλε απλά στις μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια αλλά έχουν ακόμα τη δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε ψηλό επίπεδο. Εκεί δηλαδή που έχει ήδη ανέβει η ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!