Ο Μπούντιμιρ η έκτη μεταγραφή

Μετά από στασιμότητα δυο και βάλε εβδομάδων ο ΑΠΟΕΛ προχώρησε την έκτη μεταγραφική του κίνηση η οποία αναμένεται να ανακοινώθηκε με το γνωστό τρόπο. Θα τολμούσαμε μάλιστα να τη χαρακτηρίσουμε και απρόσμενη αφού ενάντια στο πλάνο πρόκειται για επιθετικό. Μπορεί λοιπόν ο Γιοβάνοβιτς να ψάχνει για αμυντικούς αλλά για χάρη του Μάριο Μπούντιμιρ άλλαξε τις προτεραιότητες του. Πρόκειται για Κροάτη επιθετικό ο οποίος με το που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη κατόπιν επιθυμίας του ιδίου να δοκιμάσει την τύχη του σε πιο μεγάλη ομάδα. Ο Μπούντιμιρ ήταν ο διακαής πόθος του Δώνη και έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, αλλά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ διαφοροποίησε τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι χτες.

Ο Μπούντιμιρ δελεάστηκε από την προοπτική του ΑΠΟΕΛ αφού θεωρεί ότι η ομάδα μας καλύπτει σε μεγαλύτερο βαθμό της αγωνιστικές και οικονομικές φιλοδοξίες του, ενώ η παρουσία του Γιοβάνοβιτς έπαιξε ρόλο στην απόφαση του. Η σχετική συμφωνία είναι για 2 χρόνια.

Το προφίλ του Μπούντιμιρ

Ο 26χρονος Μπούντιμιρ είναι επιθετικός που δεν σκοράρει συχνά όπως θα δείτε και στο σχετικό πίνακα αλλά που ξεχωρίζει για τις δημιουργικές του ικανότητες. Ο συνδυασμός του ύψους (1.93) σε σχέση με την πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση είναι το στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό και υποψιαζόμαστε ότι μέτρησε πολύ στην απόφαση του Γιοβάνοβιτς.

Ο Μπουντιμίρ μπορεί να λειτουργήσει ω ο παίκτης που θα τραβήξει πάνω του την αντίπαλη άμυνα, νοουμένου ότι θα έχει στηρίγματα κάτι που σημαίνει ότι του ταιριάζει περισσότερο το 4-4-2. Εδώ ίσως να είναι και το δεύτερο προβληματάκι αλλά είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά απασχόλησαν τον Γιοβάνοβιτς που ξέρει καλύτερα από εμάς.Ο Κροάτης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα αφού πήγε στον Εργοτέλη σε ηλικία 20 χρονων και έκατσε στην ομάδα της Κρήτης για έξι χρόνια. Όπως θα δείτε είχε γεμάτες χρονιές αλλά ποτέ διψήφιο αριθμό τερμάτων, μάλιστα τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πέτυχε μόνο 2.

 

Τα highlights του Μπούντιμιρ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!