Ο Μπόα και οι μειώσεις κρύβουν κινδύνους

Παρόλο που οι διεργασίες για τον αγωνιστικό προγραμματισμό βρίσκονται στα φόρτε του και η κατάσταση διαφοροποιείται συνεχώς θα ρίξουμε όσο περισσότερο φως γίνεται με αφορμή και το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Μποαβεντούρα. Όπως διέρρευσε από πλευράς του παίκτη υπάρχει σοβαρή οικονομική διαφορά αφού ενώ η διοίκηση έκανε εξαίρεση και προτείνοντας στον Βραζιλιάνο παραμονή χωρίς μειώσει στις απολαβές ο παίκτης αξιώνει σημαντική αύξηση. Όπως αναφέρει το sport-fm.com.cy η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ανέρχεται στις 190 χιλιάδες ευρώ ενώ ο παίκτης ζητά ένα ποσό κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ, προφανώς έχοντας διάθεση για να κάνει κάποιες υποχωρήσεις αν οι δυο πλευρές μπουν στη διαδικασία του παζαρέματος. Η διοίκηση όμως δεν φαίνεται διαθετημένη στο παρών στάδιο να κάνει κάτι τέτοιο.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το πόσο θα επιμένει ο Γιοβάνοβιτς και αν η διοίκηση είναι διευθετημένη να αυξήσει την προσφορά της. Το ότι η διοίκηση έκανε την υπέρβαση της με το να μην προχωρήσει σε μείωση απολαβών δείχνει τη διαφορά προσέγγισης στο όλο θέμα.

Όπως μαθαίνουμε αρκετοί από τους υπό ανανέωση παίκτες έχουν σαν παράδειγμα την αύξηση (και μάλιστα μεγάλη) που έγινε στον Μοράις και θεωρούν ως άδικη μεταχείρησει που θα τύχουν ή τυγχάνουν οι ίδιοι. Δυστυχώς όμως αδυνατούν να αντιληφθούν τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περίπτωσης που καθιστούν την αύξηση λογική.

Πάμε λοιπόν να δούμε εν συντομία τις υπόλοιπες περιπτώσεις

ΣατσίαςΘα συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο αφού ο Γιοβάνοβιτς εκτιμά και θέλει να τον έχει στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις αφού θεωρεί ότι η αφοσίωση του είναι παράδειγμα προς μίμηση. Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα.

ΖόρζεΤο πρόβλημα όπου ο παίκτης ήθελε διετές και η διοίκηση μονοετές ξεπεράστηκε ενώ θα πάρει και μια μικρή αύξηση αφού πέρσι ήταν από τους πιο χαμηλά αμοιβόμενους.

ΜαρσίνιοΘα του προταθεί μείωση απολαβών για μονοετές συμβόλαιο και η μπάλα θα είναι στα πόδια του. Αν κρίνει ότι μπορεί να βρει περισσότερο σε ομάδα επιπέδου ΑΠΟΕΛ ενδέχεται να φύγει.

ΧιώτηςΣτον Έλληνα τερματοφύλακα προτάθηκε μονοετές συμβόλαιο και η διοίκηση αισιοδοξεί ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

ΣολωμούΔεν έγινε ακόμα συζήτηση αφού περιμένουν την επιστροφή του από τη Γερμανία. Πρόκειται για ακόμα μια περίπτωση όπου μάλλον θα γίνει κάποια αύξηση λόγω του ότι θεωρείται χαμηλόμισθος. ΚακάΤου προτάθηκε νέο μονοετές με μειώσει απολαβών αφού ήταν αρκετά τα λεφτά που πήρε πέρσι και αναμένεται η απάντηση του.

ΠουρσαϊτίδηςΠερίπτωση που χρίζει ειδικής αναφοράς , οπότε θα επανέλθουμε.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!