Ο Πάρντο θα είναι η δυσκολότερη ανανέωση

Ένα από τα πολλά ανοικτά κεφάλαια σε σχέση με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς είναι τα πολλά συμβόλαια παικτών που λήγουν τον Μάιο. Αυτά αφορούν τόσο πρωτοκλασάτους παίκτες όσο και κάποιους που θεωρείται δεδομένο ότι με το τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσουν. Στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες βρίσκεται το όνομα του Πίντο ο οποίος δημοσιογραφικά τουλάχιστον φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά η πιο δύσκολη περίπτωση σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες είναι αυτή του Ούρκο Πάρντο. Είναι δύσκολη γιατί ενώ θεωρείται δεδομένη η θέληση του Γιοβάνοβιτς και της διοίκησης να ανανεώσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο ίδιος εξακολουθεί να έχει ως μεγάλο του στόχο να αγωνιστεί στην Primera Division. Ο Πάρντο είναι παραπάνω από ευχαριστημένος στην Κύπρο και ο ΑΠΟΕΛ τον καλύπτει πλήρως αλλά ως ένα βαθμό.

Ο βαθμός αυτό σχετίζεται και σταματά στην προοπτική να παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας του. Ο Πάρντο απασχολεί δυο τουλάχιστον ομάδες στην Ισπανία με την μια να θεωρείται φαβορί για άνοδο στην Primera και πολλά θα εξαρτηθούν με το αν θα του γίνει πρόταση από τους συμπατριώτες, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανόν.

Ο Γιοβάνοβιτς είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι οι συζητήσεις με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους θα ξεκινήσουν άμεσα και ο Πάρντο είναι ένας από τους παίκτες του οποίου η περίπτωση θεωρείται καθοριστική και δύσκολη.

Τα άλλα 12 συμβόλαια παικτών που λήγουν τον Μαϊο:

Τάσος ΚίσσαςΠάνος ΚωνσταντίνουΔιονύσης ΧιώτηςΜάριος ΗλίαΜαρίνος ΣατσιάςΜαρσέλο ΟλιβέιραΜάριος ΑντωνιάδηςΓκουστάβο ΜαντούκαΆλντο ΑτόρνοΈστεμπάν ΣολάριΕλιο ΠίντοΈλντερ Σόουζα

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!