Ο Πίντο «ανεφοδιάζεται»

Η έμμεση παραδοχή του Γιοβάνοβιτς μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Αελ ότι υπάρχει θέμα κόπωσης για κάποιους παίκτες αφού η ομάδα έχει δώσει σχεδόν 40 αγώνες, ήρθε να επιβεβαιώσει το αυτονόητο. Κάποιοι παίκτες με πιο χαρακτηριστικές τις περιπτώσεις των Πίντο και Μοράις έχουν πολλά αγωνιστικά λεπτά πάνω τους αφού αγωνίζονται ανελλιπώς κάθε εβδομάδα από το καλοκαίρι. Στην περίπτωση των συγκεκριμένων όχι μόνο αγωνίζονται αλλά είναι από αυτούς που στους αγώνες των ομίλων του Champions League «έκοψαν» τα περισσότερα χιλιόμετρα. Και οι δυο Πορτογάλοι δείχνουν τον τελευταίο καιρό καταπονημένοι και η αδυναμία της ομάδας να οργανωθεί σωστά οφείλεται ως ένα βαθμό και σε αυτό αφού τα πάντα ξεκινούν από αυτούς. Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται μια συνειδητή προσπάθεια να πάρει κάποιες ανάσες ο Πίντο με την ελπίδα ότι με την επαναφορά του θα μπορέσει να φορμαριστεί εκ νέου.

Είναι ενδεικτικό ότι ο κατά τα άλλα αναντικατάστατος Πίντο στους τελευταίους  5 αγώνες ήταν βασικός μόνο στους δυο (με Αελ και Εθνικό). Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε μόνο στα τελευταία 12 λεπτά, με την Ανόρθωση πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ενώ με την Σαλαμίνα πρόσθεσε ακόμα 17 λεπτά. Σημαντικό ρόλο στο να μπορέσει να γίνει ο «ανεφοδιασμός» του Πίντο έπαιξε και το ότι ο Σόουζα έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Η νίκη στους αγώνες με Ερμή. Ενπ και Αναγέννηση είναι μονόδρομος αλλά υπό προϋποθέσεις δίνουν την ευκαιρία στη τεχνική ηγεσία να πράξει κάτι παρόμοιο και με τον Μοράις εφόσον κριθεί ότι και το έτερον ήμισυ του Πίντο πρέπει να κάποιες ανάσες ενόψει των play offs.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!