Ο παγκίτης Στίλιτς

Ο παικτάρας ήρθε στον ΑΠΟΕΛ για να κάνει τη διαφορά και θα την κάνει αλλά η απορία που δημιουργήθηκε σχετίζεται με το ότι ο Στίλιτς έμεινε στον πάγκο στα τελευταία δυο φιλικά. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ένα μισάωρο στους αγώνες με τη Λεχ Πόζναν και τη Δόξα γεγονός που έβαλε πολλούς οπαδούς μας σε σκέψεις. Εκεί που όλοι αναμένουν ή και απαιτούν από τον Πασιένσια να κάνει την τελική του πρόβα με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα αυτό δεν γίνεται, γεγονός που προκαλεί νευρικότητα.

Ο Στίλιτς είναι ένας από τους παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να υλοποιήσει τους στόχους του κάτι όμως που δεν αναμένεται να συμβεί άμεσα. Και αυτό γιατί ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του στα φιλικά σχετίζεται με το βαθμό ετοιμότητας του.

Ο Βόσνιος δεν είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί στο βαθμό που έπρεπε λόγω και υποχρεώσεων με την Εθνική του με αποτέλεσμα να μην βαδίζει στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας. Με τα σημερινά δεδομένα ο Στίλιτς δεν υπολογίζεται για βασικός στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι στον πάγκο για να δώσει λύσεις αν η ομάδα δεν μπορεί να ξεκλειδώσει την άμυνα των Σκοπιανών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!