17/05/2011 Domingos Paciencia, técnico del Deportivo de la Coruña. El entrenador del Deportivo de la Coruña, Domingos Paciencia, defendió la llegada del lateral del Atlético de Madrid Silvio porque "tiene mucha calidad" y aseguró que hará falta algún otro refuerzo que dé al equipo coruñés más "posibilidades" para salvar la categoría. DEPORTES STEFAN WERMUTH / REUTERS

Ο Πασιένσια για την Βαρνταρ

Ο προπονητής τοποθετήθηκε μέσω του επίσημου site για την κλήρωση που μας έφερε αντιμέτωπους με την Βαρνταρ και όπως αναμενόταν έστειλε μήνυμα σοβαρότητας προκειμένου να προκριθούμε.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Έχω μάθει ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να μάθουμε όσο πιο σύντομα όλες τις λεπτομέρειες για τον αντίπαλο μας, ξεκινώντας από σήμερα όπου θα έχουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Ρωσική Terek. Ήδη έχουμε διευθετήσει άτομο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να μας μεταφέρει τα στοιχεία που θέλουμε. Μόλις έχουν ξεκινήσει και αυτοί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο και θα έχουμε σχεδόν την ίδια περίοδο για να προετοιμαστούμε.

Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και έχουμε μεγάλη ιστορία και μεγάλη ευθύνη για να επιτύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!