Ο Πασιένσια κατέληξε και περιμένουμε

Ο Πασιένσια έχει καταλήξει στο αγωνιστικό πλάνο με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει σήμερα τον αγώνα, με στόχο να μπορέσει να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού.

Η ομάδα μας έχοντας δύο αναγκαστικές απουσίες, του τιμωρημένου Βινισιους και του τραυματια Βαντερ, θα εμφανιστεί με μια διαφοροποιημένη εντεκάδα μεσοεπιθετικά από ότι στα προηγούμενα ματς. Έχοντας ώς δεδομένο οτι ο προπονονητής μας δεν θα αλλάξει το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ φέτος, τα πιθανά σενάρια για αυτούς που θα ξεκινήσουν στο κέντρο και επίθεση είναι διάφορα.

Αν στην θέση του Βινίσιους επιλεγεί ο Ντε Βισέντι, τότε το τρίο του κέντρου θα είναι οι Νούνο, Μακρίδης και ο Ντέβι, με τον Αργεντινό και έχει ένα πιο οργανωτικό ρόλο και να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά. Σε αυτή την περίπτωση, την επίθεση θα αποτελούν οι Εφραίμ, Πιατκόφσκι και Λεάλ. Με αυτό το πλάνο ο Λεάλ πάει στα πλάγια και ευχή όλων είναι να μπορέσει ο Πολωνός να τροφοδοτηθεί στην περιοχή για να μπορέσει να γίνει απειλητικός.

Αν στην θέση του Βινίσιους επιλέγει να αγωνιστεί ο Στίλιτς, τότε εκτός ομάδας θα μείνει ο Λεάλ αφού στα φτερά της επίθεσης θα πάει ο Ντε Βισεντι. Σε τέτοια περίπτωση ο Αργεντινός έχει πιο επιθετικό ρόλο και ελπίζουμε να συνεχίσει το σκοράρισμα από εκεί που έχει μείνει στον εκτός έδρας αγώνα με την Μίντιλαντ. Με βάση αυτό το πλάνο, ο Μακρίδης θα έχει σαφώς πιο ανασταλτικά καθήκοντα αφού με τον Στίλιτς στην ομάδα θα πρέπει μαζί με τον Νουνο να ανακόπτουν τις επιθέσεις των Καζακστανων αν τη γένεση τους.

‎Αμυντικά, αν ο Καρλάο είναι καλά, τότε δεν πρόκειται να δούμε κάτι το διαφορετικό από το ματς του Σούπερ Καπ. Εναλλακτικά, ο Αμορίν παίρνει θέση βασικού και μαζί με τους Αστίθ, Σέρτζιο και Αντωνιάδη  θα πρέπει να κρατήσουν το παθητικό στην άμυνα.

Σε μερικές ώρες θα ξέρουμε που έχει καταλήξει ο Πασιέντζα. Στόχος δεν είναι ποιοι θα επιλεγούν να παίξουν σήμερα γιατί αυτό που έχει σημασία είναι το πώς θα αγωνιστούμε. Αν είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!