Ο περήφανος προπονητής του ΑΠΟΕΛ

Ο Φινκ μίλησε σήμερα για τον μεθαυριανό αγώνα με την Ομόνοια τον οποίο χαρακτήρισε τελικό στον οποίο η ομάδα πρέπει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ανόρθωση. Ο προπονητής μας δήλωσε ότι είναι περήφανος που βρίσκεται σε μια ομάδα που προσπαθεί να γράψει ιστορία κατακτώντας δυο συνεχόμενα νταμπλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φινκ:

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με την Ομόνοια, πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με την Ανόρθωση με κάνει να είμαι πολύ θετικός για το τι θα δούμε σε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Απόλλωνας είναι σε δύο παιχνίδια. Για μας το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι ένας τελικός και αυτό είναι που θα στοχεύσουμε, να πάρουμε τη νίκη.

Για τον κόσμο και πώς θέλει να είναι η συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Ομόνοια, ανέφερε: “Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πολλούς οπαδούς μαζί μας να μας υποστηρίξουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς αυτούς τίποτα δεν είναι δυνατό. Έχουμε ήδη παίξει 45 παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε τρεις διοργανώσεις. Και τώρα είμαστε δύο βαθμούς μπροστά και έχουμε μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για αυτόν τον σύλλογο. Να κατακτήσεις δύο συνεχόμενες χρονιές το νταμπλ και για τρίτη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα; Δεν είναι φυσιολογικό. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τα πάντα κι αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος για όλους. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας για να το πετύχουμε αυτό. Θα δώσουμε τα πάντα. Το δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Επιστρέψαμε τρεις φορές στο παιχνίδι. Και είχαμε παίξει τρία παιχνίδι σε μια εβδομάδα. Οι άλλοι μπορούσαν να ξεκουραστούν. Για αυτό νομίζω πως η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Πλέον έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια συν τον τελικό. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία”

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!