Ο πιο καθοριστικός

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παραμείνει στην κορυφή και στο +2. Ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος θεωρείται μεγάλος αφού ο εκτός έδρας αγώνας με την Ανόρθωση θεωρείται υψηλού κινδύνου,, αφού πάμε στο αφιλόξενο Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα του ύψους και του βάθους. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως η ομάδα του Παους δείχνει να έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της για αυτό και η βαθμολογική ανάκαμψη. Είναι δεδομένο ότι ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας και είναι για αυτό που αναμένουμε να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ ψυχωμένο και με αγωνιστικό πλάνο που θα του επιτρέψει να φύγει από τη Λάρνακα με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Δικαιολογημένα πολλοί θεωρούν τον σημερινό αγώνα ως τον πιο καθοριστικό αφού αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα. Φυσικά ισχύει και το ότι είναι ο πιο καθοριστικός μέχρι τον επόμενο..

Το πλάνο του Φινκ

Οι Πάρντο, Νάφιου και Σίερινταν είναι εκτός οπότε το πλάνο του προπονητή μας θα προσαρμοστεί ανάλογα. Οι Καρλάο, Ρίισε και Ντε Βινσέτι θα είναι στη διάθεση του και η λογική λέει ότι όλοι θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Στο 4-4-2 ο Τζιμπούρ θα έχει σαν στήριγμα τον Ντε Βινσέτι ο οποίος θα κινείται πιο περιφερειακά ενώ κλειδί στην εξέλιξη του αγώνα θα είναι η μάχη στο κέντρο. Εκεί θα πάρουν θέση οι Μοράις και Λάνιγκ, ενώ οι δυο θέσεις στα άκρα διεκδικούνται από τους Χαραλαμπίδη, Αλεξάνδρου, Εφραίμ και Αλωνεύτη με τους πρώτους δυο να έχουν προβάδισμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!