Ο πιο κρίσιμος μήνας

Ο Μάρτης είναι ήδη εδώ και οι προκλήσεις που κουβαλά μαζί του ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι πολλές και σημαντικές. Ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες αντιμέτωπος καλαθοσφαιρικα με την Αεκ για την σειρά των αγώνων του τελικού και ποδοσφαιρικά θα βρει μπροστά του την πρόκληση των αγώνων πριν τα πλέι οφ αλλά και τους πρώτους αγώνες της τρίτης φάσης του πρωταθλήματος. Η αναβολή της αγωνιστικής ήρθε με τρόπο που ανατρέπει το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μας (όπως και των υπόλοιπων ομαδων) όμως το πρωτάθλημα θα κριθεί και στο βαθμό προσαρμογής της κάθε ομάδας σε νέα δεδομένα και ανατροπές. Ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι ξέρει να διατηρεί την ηρεμία του κάτω από έκτακτες κατάστασης και έτσι θα πρέπει να λειτουργήσει και τώρα.

Η σημασία του να βλέπουμε μόνο την δική μας ομάδα και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την διαφορά από την δική μας πλευρά στην μικρότερη δυνατή διάφορα είναι αυτονόητη. Η Αελ μοιάζει να τα έχει χαμένα και να βαδίζει σε κινούμενη άμμο , ψάχνοντας μέσω τραμπουκισμων και εξωγηπεδικων απειλών ‎να ανατρέψει την μοίρα της. Ο Σοφοκλέους και το παράρτημα της Λεμεσού που ηγείται φαίνεται δεν αντέχει την πιέσει που έχει δημιουργήσει η μικρότερη βαθμολογική διάφορα από τον ΑΠΟΕΛ και προσπαθούν να αποφύγουν το πεπρωμένο τους.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει μετά και τις αλλαγές του Γενάρη την δυναμική που απαίτησε για να μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού μια ομάδα, και πλέων κόσμος, διοίκηση και έμψυχο δυναμικό νιώθουν ότι η προσπάθεια βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας στον οποίο όλοι μας θα πρέπει να διατηρήσουμε τα δεδομένα υπέρ μας και να προετοιμαστούμε για την τελική ευθεία. Όση περισσότερη αυτοσυγκέντρωση έχουμε στους στόχους μας, τόσο περισσότερη ηρεμία θα διατηρήσουμε ως ομάδα για να μπορέσουμε να τους κατακτήσουμε.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!