Ο προγραμματισμός ξεκινά από τον Ιβάν

Τώρα που δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα ανοίξουμε ξανά το θέμα παραμονής ή όχι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ. Το κάνουμε γιατί είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έγιναν κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς που κάνουν τον προπονητή να παρουσιάζεται αναποφάσιστος για το αν πρέπει να παραμείνει και να εξαντλήσει τη θητεία του. Στις 10 Απριλίου είχαμε αγγίξει για πρώτη φορά το θέμα προτρέποντας τόσο τον πρόεδρο όσο και τον προπονητή να σταματήσουν να παίζουν κρυφτούλι, όσον αφορά τις προθέσεις τους αλλά και τη γενικότερη συνεργασία τους. Σήμερα θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και θα πούμε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει λίγες μέρες στη διάθεση του για να αποφασίσει τελεσίδικα αν θα παραμείνει ή όχι στον ΑΠΟΕΛ. Είναι φυσιολογικό μετά από μια χρόνια με τόσο έντονα συναισθήματα, πίεση και επιτυχίες που ίσως δεν έρθουν ποτέ ξανά να νιώθει κουρασμένος ή και προβληματισμένος από πρόσωπα και καταστάσεις.

Δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς αλλά από  τη στιγμή που κρίνεται ως το άτομο πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, θεωρούμε απαραίτητη την παραμονή του. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές ο Ιβάν είναι κάτι παραπάνω από προπονητής αφού η προσωπικότητα του και τα όσα έχει πετύχει τον καθιστούν την ηγετική φυσιογνωμία στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αλάνθαστος ενώ κάποιες ακραίες απόψεις του έχουν χαρακτηριστεί και ως εμμονές από πολλούς.

Τυχόν αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς θα δημιουργήσει τεράστιες προεκτάσεις τις οποίες ίσως να μην είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε και αυτή είναι μια άλλη παράμετρος που πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του Ερωτοκρίτου και των στενών συνεργατών του.

Εννοείται ότι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί είναι η όποια επίσημη αντίδραση αφού για τους δικούς τους λόγους διοίκηση και προπονητής προτιμούν να υποβαθμίζουν το ολο θέμα και τα βαθύτερα αίτια του.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!