Ο πόνος σας η χαρά μας και το μίσος σας η πώρωση μας!

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Ξεκινώ και πάλι με τα φιλαράκια από το Βαρώσι. Αφού υπερβάλατε εαυτόν και βγάλατε τα έντερα σας την περασμένη εβδομάδα, ήταν απολύτως φυσιολογικό να μην μπορείτε ούτε να τρέξετε με τον Ερμή. Παίξατε τον υπέρ πάντων αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να μη σας μείνουν άλλες δυνάμεις. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι χλευάζετε την ΑΕΚ (η οποία σας έχει και από κάτω τα τελευταία χρόνια) για αυτό ακριβώς το λόγο και τελικά τα λούζεστε! Κατά που φαίνεται θα μείνετε στη 5η θέση τελικά.

Ήταν όντως ή ταν ή επί τας η νίκη πάνω στους χόχους. Γι’ αυτό και οι κάθε λογής πικραμένοι και αποτυχημένοι δήθεν δημοσιογράφοι, όχι μόνο έριξαν τις μάσκες αλλά πλέον γράφουν πάνω στα μέτωπα τους αντιΑΠΟΕΛ. Δεν τους ήρθαν βολικές οι τελευταίες αγωνιστικές, αλλιώς τα υπολόγιζαν και αλλιώς τους ήρθαν, και έχασαν την ψυχραιμία τους.

Το ξέραμε ότι τα ψυχολογικά είναι πολλά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Είναι όντως όχι μόνο αγιάτρευτα αλλά και μεταδοτικά. Δεν θα αναφερθώ σε φάσεις, ανακοινώσεις, διαιτησίες, πώς και γιατί. Αυτά έχουν υπερκαλυφθεί τα τελευταία 24ωρα και το επίσημο ΑΠΟΕΛ απάντησε σε όλα και σε όλους.

Δεν μπορώ όμως να μην ασχοληθώ με κάποια ανθρωπάκια που το παίζουν ανεξάρτητοι δήθεν δημοσιογράφοι. Κάποιοι Ζαβοί, Καλλινίκου, Θεοδοσίου, Βεντούρης και ειδικά κάποια Στελλίτσα φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό ή δεν έχουν καθόλου μυαλό. Φαίνεται ότι στις «σχολές» που πήγαν δεν τους είχαν διδάξει τις αρχές της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, αλλά μόνο αυτές της οπαδικής νοοτροπίας και επιλεκτικής μνήμης.

Ειδικά αυτή η αθεόφοβη η Στελλίτσα είναι η μητέρα της σωστής και ακριβοδίκαιης ενημέρωσης. Με αναγκάζει να ασχοληθώ μαζί της μετά από χρόνια διότι έχει πλέον υπερβεί τα όρια. Για μια ολόκληρη ώρα μετά το παιχνίδι συζητούσε με τους «συναδέλφους» της τα της διαιτησίας αφήνοντας τα υπονοούμενα και τη χολή της εναντίον του ΑΠΟΕΛ και μόνο.

Τόσα χρόνια στο «επάγγελμα» πρώτη φορά είδε τόσα διαιτητικά λάθη, ανακαλύπτοντας προφανώς ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο βρώμισε στις 2 Μαΐου 2015 και γι’ αυτό φυσικά φταίει ο ΑΠΟΕΛ! Είπα 100 φορές να μην ασχολούμαι με τέτοια ανθρωπάκια διότι τους δίνω και αξία, αλλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα προσπερνώ από τη στιγμή που διαμορφώνεται άποψη στην κοινή γνώμη.

Δυστυχώς για αυτούς κάποιοι από εμάς δεν κοιμούνται και δεν αφήνουν τέτοια περιστατικά να περάσουν έτσι εύκολα. Έπεται συνέχεια. Προς το παρόν όμως θα είναι σοφό εκ μέρους τους να εμπεδώσουν ότι ο δικός τους πόνος είναι η δική μας χαρά και το δικό τους μίσος είναι η δική μας πώρωση. Αυτή η πώρωση που έκανε τον ΑΠΟΕΛ συλλέκτη τίτλων και Αυτοκράτορα του κυπριακού αθλητισμού. Όσο επώδυνο και αν είναι αυτό για κάποιους!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!